Uğur Özteke

Uğur Özteke

UKOME’ye mi, kime teşekkür edeceğimi bilmiyorum ama…

UKOME’ye mi, kime teşekkür edeceğimi bilmiyorum ama…

Büyükşehir Belediyesinde kime teşekkür edeceğimizi gerçekten nokta olarak bilmiyorum. Ama büyük bir ihtimalle UKOME’dir.

İhsaniye kavşağında aşağıda göreceğiniz dubaları çakarak bu şehirde Allah’tan korkmayan kuldan utanmayan uyanık geçinen kural tanımayan magandaların önüne geçen herkese teşekkür ediyorum.

img_4160.jpg

Bu kavşağı üç beş kez görüntüleyerek yazmıştık.

Demek ki yazımıza itibar eden Belediye yöneticileri bu haksızlığı kendileri de görüp yerinde tespit etmişler ki bu işe şimdilik bir son vermişler.

Yalnız yine de bir korkum var. Bu kez oraya en sağdan girmek isteyen gözü dönmüş sürücüler bu kez daha aşağılardan trafiği tıkamazlarsa iyi.

Neyse biz bir kez daha bu işi yapan yetkililere ve çalışanlarına şehir adına saygılarımızı sunuyoruz.

KARMA ORTAOKULU BİNASI KARATAY İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ MÜ OLACAK? 

Karma Ortaokulu benim de okulum. Beni ya da okul mezunlarını bir kenara bırakalım, burası Konya’nın tarihi ile bugünlere gelmiş örnek bir eğitim kurumumuzdur.

Ancak velilerden gelen bilgilere göre bu okulun Karatay ilçe Milli Eğitim Müdürlüğü yapılması gibi bir sıkıntı bize ulaştırıldı.

Büyüklerimiz inşallah böyle bir hata yapmazlar. Konya’nın tarihi ile tarihi kurumları ile oynayarak kim ne kazanır, kimin eline ne geçer anlamam? Ama malum bu okulumuz bünyesinde Alaaddin Keykubat İHL de yapıldı. 10 sınıf bu okulumuza ayrıldı. Ama yine biz biliyoruz ki sadece iki sınıf İHL olarak kullanılıyor. Ya da kullanılmaya çalışılıyordu. Şimdi okulda başlatılan çalışmalar ile sınıflar atölyelere taşınmış.

Bir kez daha buradan başta Sayın Valimiz Muammer Erol Bey, Sayın İl Milli Eğitim Müdürümüz Mukadder Gürsoy Bey böyle bir işe izin vermezler.

Bu Karma Orta Okulu’nun tarihi binasından geçmişine hatta bahçesindeki restore edilen yerin geçmişine şöyle bir bakarsak ne demek istediğimizi daha iyi anlatabiliriz.

Ve hâlâ bize ulaşan bilgilerin yanlış istihbarat olduğuna inanıp kendi işimize bakıyoruz.

GÜNÜN OKKALI SÖZÜ

Bir şeyi çok sevmek, insanı o şeye karşı kör ve sağır yapar.

NE ZAMAN ADAM OLURUZ?    

Döner kavşak kuralını bilip uyguladığımız zaman ADAM oluruz.

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum
Uğur Özteke Arşivi
SON YAZILAR