İbrahim Yapıcı

İbrahim Yapıcı

Yeni Başkanımız Hayırlı Olsun

Yeni Başkanımız Hayırlı Olsun

Beklenildiği gibi tek aday listesi ile girilen kongreye Fatih Özgökçen oyların çoğunu alarak Konyaspor’un yeni başkanı oldu.

Fatih Özgökçen, "Konyaspor'u taraftarıyla bütünleştiği, bir ve beraber olduğu, başarıdan başarıya koştuğu, sürdürülebilir başarıyı yakalayan bir takım haline getirmek zorundayız" açıklamalarıyla taraftara güven veren bir başkan olacağını göstermekte.

Tek derdinin Konyaspor olan taraftarlar ve şehir yeni başkan ve yönetim ile daha güçlü bir yapıya kavuşması için her kesin birlik ve beraberlik olması gerekiyor.

Artık önümüze bakmamız lazım. Yeni yönetimi bekleyen çok iş var. Bir an önce yönetim de görev dağılımı yapılıp işe odaklanmamız lazım. Haberlere göre İlhan hoca ile yola devam edileceği konuşulmakta ve onun vermiş olduğu rapor doğrultusunda gönderilecek ve alınacak oyunculara odaklanmamız gerekiyor. Transfer sezonunun açılmasına az bir süre kaldığına göre yönetimin elini çabuk tutması elzemdir.

Tabiiki alt yapıyı da unutmamak gerekiyor. Şu bir gerçek ki Anadolu kulüpleri alt yapıya önem vermediği takdir de borç yükleri kabarır gider ve içinden çıkılmaz bir hal alır. Bunun içindir ki alt yapı kulüpler için vazgeçilmezdir.

Onceki iki sezon taraftarsız geçilen sezonlar umarım bu sezon son bulur. Yeni sezon öncesinde kovid belasından kurtulur ve o muhteşem taraftarlarımızda kendilerine ayrılan yerlerinde takımına destek olmak için yerlerini alırlar. Şu unutulmamalıdır ki taraftarsız bir takım çıplak bir insana benzer. Taraftar her zaman takımının itici gücü olmuştur.

 

 

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
İbrahim Yapıcı Arşivi
SON YAZILAR