Uğur Özteke

Uğur Özteke

AFERİN, KONYA’YI DUVAR VE JİLETLİ TELLER İLE BÖLÜN

AFERİN, KONYA’YI DUVAR VE JİLETLİ TELLER İLE BÖLÜN

Şehrini seven, ülkesini seven samimi dostlarımızdan okurlarımızdan Allah razı olsun. Onlara sizlerin huzurunda yüzlerce binlerce teşekkür ediyoruz.

İtiraf ise her yerde her zaman bu itirafı ediyoruz. Bize inanan güvenen dostlarımız ve yöneticilerimiz olmasa biz kendimizce bu farklı yerel gazeteciyi azıcık da olsa adam gibi yapamayız. Ağzımıza yüzümüze bulaştırırız. Sonra oturur mazi ilme yaşamaya başlarız.

Bakın geçenlerde yürekli ve şehir sevdalısı bir abimiz önce şu korkunç, ürkütücü fotoğraf karelerini bize gönderdi

foto1-005.jpgfoto--2-001.jpgfoto-3-238.jpg

Aman Allah’ım bu ve buna benzerlerini biz en son Kudüs’te İsrail’in yaptığı ve dünyanın “UTANÇ DUVARLARI” diye bildiği o korkunç duvarları görmüştük.  

Buyurun bunlarda bizim yakın zamanda çektiğimiz Filistin topraklarında İsrail’in insanlık adına Filistinlilerin girmesini istemedikleri ve zorla gasp ettikleri toprakları korudukları utanç duvarları.

foto-4-153.jpg

foto-5-090.jpg

İsrail’in bu utanç duvarlarına baktıktan sonra bilmeyen ve görmeyenler için yukarıdaki bu kez bizim güzel Konya’mızdaki dahası Meram’daki utanç duvarlarına bir daha bakın.

Haaa kimse görmedik bilmiyoruz demesin.

AK Parti’nin en yetkili isimlerine bu fotoğrafları gösterdik yerini ve durumunu izah ettik.

…………

Siz sade ve masum tertemiz okurlarımız için bizim bu duvarlardan duyarlı okurumuz sayesinde şöyle söz edelim.

Okurumuz o fotoğrafları gönderdikten sonra şöyle diyordu; 

“Uğur Bey bizim Konya’da her türlü soruna kafamıza göre kesin ve hızlı kökten çözüm.

Konya’da kimse Vakıf İmam Hatibe ve Niyaz Usta’ya gidecek çocukları ve velilerini düşünmez. Niye düşünsünler ki. Bu öğrenciler ve veliler yani bizler nasıl olsa hep “çantada kekliğiz.”

Bizde tek bir şey geçerlidir. Ben yaptım oldu. Çünkü sizde hep o büyükleri savunursunuz ya. En iyisini bizim büyükler bilir.

Hiç dile getirmiyorsunuz.

Zaten Hızlı Tren, Konya’yı tam ortasından ikiye böldü, elbette hızlı treni şehrimize getirenlerden, yapanlardan Allah razı olsun ama daha iyi yapılabilirdi. Bence bu büyük bir şehircilik hatası.

Uğur Bey dikkatlice bakarsanız bu önce beton sonra tel örgü ve en üstünde de jiletli tellerle bölünen bu korkunç duvarların bir ucu Vakıfbank İmam Hatip’te bir ucu da tapunun duvarında. Yani Aydoğdu’dan ve diğer taraftan geçişler köprü altı hani hep kaza olan malum köprümüz.

Abi alt geçidin üstü hızlı tren yolu. Buraya defalarca üst geçit yapacağız falan diye geldiler, yapmadan bunu yaptılar. 

Önce teller yaptılar. 3-4 kere millet telleri kesti. Bu sefer bu korkunç duvarı yaptılar. Emniyet trafik orada yabancılar şube orada çocuk orada Niyazi Usta orada bu tarafta tabi vakıf İmam Hatip. Vatandaş ne yapacak abi?

Trafiğe günde en az 500 kişi gidiyor.

Hani siz her gün yazıp yöneticilere siyasiler şirinlik yapıyorsunuz ya. Bu şirinliğin bedelini biz böyle mi göreceğiz?

Kusura bakmayın ama bu durumu çeken bilir.

İyi günler.”…

…………….

Hani buyurun okurumuz şehir sevdalısı insanımız ortaya koyduğu fotoğraflarla yazdıkları ile tek kelimeyle ağzımıza etti. Küçük bir hatırlatma yapalım mı? Bu iş bildiğim kadarı ile Meram Belediyesini ilgilendirmiyor. Yanılırsak da düzeltiriz efendim.

 

GÜNÜN OKKALI SÖZÜ

Taş taşı, laf taşıma…

 

NE ZAMAN ADAM OLURUZ?

Okul servis araçlarının sürücüleri sinyalsiz araç sollamadıkları ve sağa sola dönüş yapmadıkları zaman daha iyi ADAM oluruz. 

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
15 Yorum
Uğur Özteke Arşivi
SON YAZILAR