Uğur Özteke

Uğur Özteke

Ahmet Sorgun’a dikkat

Ahmet Sorgun’a dikkat

Soğuk, karlı, sert yani pek alışık olmadığımız bir Mart Pazarından tüm okurlarımıza ve dostlarımıza en sıcak saygılarımızı sunarak günümüzü değerlendirmek istiyoruz.

Sıkı okurlarımız bilirler, Pazar günleri dahası pek çok okurumuzun tatil günlerinde, siyasetten uzak, hatta şehrin sorunlarından uzak, rahat yazılar yazmaya çalışırız.

Ama dün AK Parti Genel Merkezi’ne yakın kaynaklardan ve burada ki büyüklerimizden aldığımız küçük küçük bilgiler, Cenab-ı Allah’ın bizi çok sevdiğine olan inancımızı bir kez daha doğrulatmış oldu.

Dün itibari ile AK Parti Genel Merkezi’nde Konya’dan ikinci mülakat için çağrılacak isim listesi üç aşağı beş yukarı belli olmuş. Dün 41 idi. Bu sayı 20 küsura düşürülebilir.

Bu listeyi bizim açıklamamız hiç de hoş olmaz. Bunun gazetecilik filan da olmadığını biliyorum. Onun için bu şimdilik bizde kalsın diyerek sadece bu genel seçim atmosfer başlamadan bizim naçizane bir aday adayımız vardı.

Bunu bu güne bu ismi köşemizde hiç yazmadık. Ama hep dillendirdik.

Üç aydır kiminle siyaset konuşsak, kiminle AK Parti vekil toto yapsak, bizim aday adaylarım arasında Sayın Ahmet Sorgun’un ismi hep var oldu. Aday adaylık başvuruları bitti bu dikkatli partililer bize sordular “Hani senin Ahmet abinin başvurusu bile yok?”

Bizde hep dedik ki vekil olmak için aday adayı olmaya gerek yok. Partinin son gün verdiği listeye bakın yeter. hep deriz ya. Dam genelde alçak oluyor ve değnek de o zaman kalkmıyor.

İyi pazarlar.

GÜNÜN OKKALI SÖZÜ 

Kadın ne kadar az hoşa giderse o kadar vefalı olurmuş

NE ZAMAN ADAM OLURUZ?

Birbirimizi menfaatsiz olarak anlamayı becerebildiğimiz zaman ADAM oluruz.

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
4 Yorum
Uğur Özteke Arşivi
SON YAZILAR