Uğur Özteke

Uğur Özteke

AK Partililer, CHP’liler, MHP’liler bu görüntüden Hiç mi utanmıyorsunuz?

AK Partililer, CHP’liler, MHP’liler bu görüntüden Hiç mi utanmıyorsunuz?

1-044.jpg

Burası Konya’nın ulaşımda atar damarlarından Belh Kavşağı bir başka ifadeyle de bizim bildiğimiz ismi ile Halil Ürün Kavşağı. 
Yani Hava Lojmanları’nın olduğu bölgedeki kavşak, dahası Konya-Ankara Karayolu’nun başlangıcı.
Biraz daha açarsak her gün önünden binlerce insanın sanayiye gidip geldiği işçisinden işverenine, havaalanından gelen yabancıların ise mutlaka önünden geçtikleri önemli bir kavşak. 
Ama bu kavşağın ortasındaki kocaman direkteki bayrakları görüyor musunuz?
Evet belki de pislikten, kirden dolayı bayrakları seçmekte zorlanabilirsiniz.
Bu bayraklar son seçimlerden kalma AK Parti bayrakları.
Biz gelip geçerken bu bayrakları görüyorduk o zamanlar biraz daha temiz de ve kendi kendimize, “Seçimler biteli kaç ay oldu. Ve hala AK Parti bayrakları ve seçim propagandası. Demek ki sandık yanılmıyor. Bu şehirde AK Parti’den başka parti yok. Olsa biri çıkar itiraz eder” diyorduk.
………..
Geçenlerde bir dönem AK Parti’nin 1 numarası bir abimiz ile şehir sohbetindeyiz. Eskiyi yeniyi varıştırıp duruyoruz. Bir ara abimiz “Uğur abi Allah aşkına şu Belh Kavşağı’ndaki bizim bayrakların rezilliğini bir yazsana” deyince hemen jeton düştü ve “Abi sen bana niye diyorsun? Söyle Tahir Başkan’a indirsin” dedim. Abimiz acı acı güldü, “Ne telefonu Uğur abi? Kaç kişiye söyledim. Yazı bile yazdım. Biz yazınca olmuyor. Bunlar partili filan değil. Sen yaz da bu utanç görüntüsünden kurtulalım.” ….

2-038.jpg

Ve geçenlerde yine oradan geçerken ileride arabamızı durdurduk. Seve seve! bu muhteşem görüntüden siz sade vatandaşların ve okurlarımızın haberi olsun, yetkililer de görsün, duysun istedik.
……………
Yorum ve takdir sizlerin.
İşte biz yeri gelir böyle emir kulluğu(!) da yaparız.  
Bu vesile ile objektif gazetecilik yerine emir kulu gazeteciliği yapan ve köşe, pardon dört köşe olan meslektaşlarıma da bir kez daha en içten saygılarımı sunuyorum. Çünkü bu iş her babayiğidin yapabileceği bir iş değilmiş, şimdi onları daha çok takdir ediyorum.    

GÜNÜN OKKALI SÖZÜ
Bir gül kadar güzel ol, ama dikeni kadar zalim olma. Birine öyle bir söz söyle ki, ya yaşat ya da öldür ama asla yaralı bırakma.

NE ZAMAN ADAM OLURUZ?
Akşamları ciğerimizi yakan hava kirliliğine “sis” demediğimiz zaman ADAM oluruz. 

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
5 Yorum
Uğur Özteke Arşivi
SON YAZILAR