Uğur Özteke

Uğur Özteke

AK Parti’nin yeni takımı

AK Parti’nin yeni takımı

AK Parti’nin olağan kongresinin ardından ortaya çıkan tabloda 14 yıl 30 günün ardından bence parti kendini yeniledi. Olağan kongre ile inşallah daha çok şey yazarçizeriz. Malzeme bol. 

Kongrenin ardından ortaya çıkan tabloya dahası AK Parti’nin A takımına baktığımız zaman siyasetçisinden işadamına herkesin kendisine bir ders çıkarması gerekir.

Bu takım Cumhurbaşkanı ve Başbakanın birlikte hazırladıkları kadro. Ve 14 yıldır gençleşme ve gençlik projeleri şimdilik askıya alınmış durumda. Takımda abiler ve ak saçlılar söz sahibi olmuş durumda. Yine dünyanın her yerinde olduğu gibi “tecrübe” haklı olarak ağır basmış oldu.

Biz Türkiye’den ne anlarız ki dönelim kendi dünyamıza Konya’mıza. Konya teşkilat olarak kongrede tek kelime ile şov yaptı. Kerim Özkul, Musa Arat ve teşkilatları kutlamak gerekir.

Ardından en büyük alkış Selçuk Öztürk, Prof. Mehmet Babaoğlu, Ahmet Sorgun, Mustafa Akış ve Gülay Samancı’ya. (Bu isimleri de bayram öncesi tek tek ele alacağız inşallah)

Bayram sonrası, Konya olarak Davutoğlu’na niye adam gibi sahip çıkılması gerektiğine değineceğiz. Bu işte kimlik olarak var olanlar ya da olduklarını sananlar kongrenin arifesinde yan masadan gönderilen liste görüntüsü ile Hoca’nın işinin ne kadar çetin ve zor olduğunu artık anlamalılar. Yağdanlığı, taklacılığı bırakıp Hoca’ya gerçekleri aktarmak durumundalar.

MİNARELERDEKİ BAZ İSTASYONLARI

CEMAATİN ABDESTİNİ KAÇIRIYOR

Bu işin resmisi ne kimse bilmiş değil. Anlayan da yok gibi. Artık bizim tek bildiğimiz ise yeri yurdu neresi olursa olsun, ister cami, ister top sahası, ister hastane ister pastane para her şeyin üstesinden geliyor gibi.

İşte Alavardı Mahallesi Çamlık Sokak 40 No’lu Aile Sağlık Merkezinin yanındaki Abitler caminin minaresi ve yeni takılan baz istasyonu.

 

 

img_2706.jpg

 

 

Cemaat huzursuz. İş adamından eğitimli insanına kadar bu işin önüne geçmek için çırpınıyorlar. Yanılmıyorsak bugünde muhtar ile bazı mahalleliler Meram Kaymakamımızı ziyaret edeceklermiş.

Baz istasyonları ile ilgili olarak 2016’dan geçerli olmak üzere camiler hastaneler okullar için bir yönetmelik yürürlüğe girecek gibi.

İşte bu yüzden de sermaye elini çabuk tutuyor.

Bizim işimiz görülsün, parayı bastıralım neresi denk gelirse fark etmez. İnsanlarımız mı? Çoluğun çocuğun sağlığı mı? Her şey Allah’tan değil mi?..

 

GÜNÜN OKKALI SÖZÜ

Gerek yok her söze laf ile beyana bir bakış bir söz eder bakıştan anlayana

 

NE ZAMAN DAHA İYİ ADAM OLURUZ?  

42 FT 15.. plakalı gelin damat taşıyan otomobil aşırı süratli halde ve sağ sol yapıp zikzaklar çizmediği zaman daha iyi ADAM oluruz.

      

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Uğur Özteke Arşivi
SON YAZILAR