Prof. Dr. Fikret Akınerdem

Prof. Dr. Fikret Akınerdem

BÖYLESİ KATLİAMLAR NASIL YORUMLANIR

BÖYLESİ KATLİAMLAR NASIL YORUMLANIR

Son yıllar ülkem ve çevremiz için hiç de iyi geçmiyor. Ne kadar sürer bilinmez ama kötü sürecin kısa süre içerisinde bitmesi zor gibi geliyor. Tek kelimeyle çevremizde, Suriye’de, Irak’ta “toplu katliamlar yapılıyor”.

Katliam yapanlar “barış getirmek için operasyonlar” yapıyorlarmış da bizim haberimiz yok. Önümüzdeki günlerin daha nasıl şiddetli katillerin katliamlarıyla geçeceğini bilmiyoruz.

Katiller bıkmadı Müslüman kanı dökmekten. Dökülen kanlar toprağa, caddelere, bahçelere, ırmaklara, denizlere akıyor. Doymaları için çizmelerine mi doldurması lazım.

Adını barışa giden yol koydukları katliam operasyonlarını yöneten ve yapanlara bakar mısınız? ABD, AB, Rusya. Ne işiniz var buralarda da. Yangın benim kapıma dayanmış, sizi kim davet etti buralara.

Komşumun evi yanıyor, ilk hortumu Türkiye uzatacakken, “sen dur ben uzatırım hortumumu” diyorlar. Onlar gelene kadar yangın büyüsün istiyorlar. Nereden? On binlerce kilometre uzaktan.

İşbirlikçileri İran ve Suriye’nin gayr-i meşru yönetimi. İran mezhep kavgasında, Suriye de kendi halkını öldürmeleri için katillere katliam desteği veriyor.

Suriye Müslümanları 40 parça. Kimden oluşuyor Özgür Suriye Ordusu. Bu zamana kadar 40 parça olan gerçek Suriye halkı nerede. Medeti kafirden bekleyen Suriye yönetimine bakar mısınız?

Gel de yanma,

Kafire kanma,

Arkanı dönme,

Diyorsunuz ama dinleyen yok.

Şu demokrasi beşiği olan, dünyaya barışı getirmeye çalışan, elleri, ayakları, akılları, şuurları kapanmış dünyaya bakınız. Avları da Müslümanlar.

Bir yiğit çıkmış; “dünya beşten büyüktür” diyor, diğerleri gülüyor.

O adam “Bu haksızlığa, zulme, katliama hep beraber karşı çıkalım” diyor.

Beş’ linin dışındakiler “banane, bana dokunmayan yılan bin yaşasın, katliama devam” diyorlar.

O yiğit adalet katillerine “terör evrenseldir, bir gün gelir sizi de vurur” diyor.

Katiller “sen kendi işine bak, evrensel terör benim kontrolümde ben dur deyince durur” diyor.

Katiller, bir taraftan Müslümanları katlederken öte yandan kendi suçlarını bastırmak için dünyaya “islamafobi: islamkorkusu” algısını yayıyorlar.

Katliamı yap, suçu başkasına at”, sonra uyu rahat rahat. 

Buna karşı çıkan gerçek Müslümanları da “terörist, diktatör, demokrasi yoksunu” gibi yaftalamalarla dünyaya lanse et, İSLAMAFOBİ’yi daha da yaygınlaştırma projesine devam et. 

Bu sizin yanınıza kalmaz. Birileri bırakmaz. Ya da hesaba çekilemeyen, HESABA ÇEKER.

Cumartesi gecesi yapılan terör saldırısında canını kaybeden canlarımıza Rabbimden rahmet diliyor, Mevlit Kandilinizi de tebrik ediyorum.  

Kalın sağlıcakla.

 

 

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Prof. Dr. Fikret Akınerdem Arşivi
SON YAZILAR