Uğur Özteke

Uğur Özteke

DAVUTOĞLU HAİN Mİ?

DAVUTOĞLU HAİN Mİ?

Evet, bugünde izninizle bayram öncesinden ve bayramdan kalan sizlerden gelenlerle gördüklerimizle kısa kısa konulara değinmeye devam ediyoruz.

GÜNAH DEĞİL Mİ?

Sıkı takipçimiz duyarlı hassas insan Fikret Ç… abimiz hem yazmış hem de yazdığını fotoğraflarla güçlendirmiş. Bakın Fikret abimiz ne diyordu

“Saat sabahın altısı… Hala lambalar akşamdan beri yanıyor. Duyarsız insanlardan usandım. Bu elin bağından bostan bağışlamaktır. Nerde kul hakkı tüm kamunun hakkı bu nasıl kolay harcıyorsunuz. Nerde israf bilinci? Mum yak ara derler değil ya. Mum sabaha kadar yanan lambaların ışığında bile göremedim bu bilinci. Sanki yağma böreği ye babam ye. Bu insanlar evlerinde de böyle sabahlara kadar boş yere yakarlar mı lambalarını merak ediyorum?.

foto-1-649.jpg

Sahi meraktan soruyorum camilerin elektrik parasını kim ödüyor?

Camilere bedava mı?

Öyle bile olsa israf edilmemeli. Bir duyan gören olun lütfen.

Enerji ye yılda kaç milyar dolar para ödüyor bu memleket.

EL İNSAF...”

………………

Aynı Fikret abimiz Belediye de duyarlılığından dolayı aşağıda ki konu için teşekkür ediyordu. Tabii fotoğrafları ile belgeleyerek 

“Uğur abicim Belediyenin ilgili arkadaşlarımıza çok teşekkür ediyorum. ŞEFİK CAN caddesinin girişindeki hızlı tren alt geçit yaya yolunda ki arızalı yerleri elden geçirmişler. Her şeyi belediyeden beklememek lazım bir gören duyan olup bildirilirse sağ olsunlar gerekeni zaten yapıyorlar. Annesi bile bebesini gece vakti ağlamazsa/bildirmezse kalkıp doyurmaz, haberi olmaz ki?. Vesselam.”

2-3.jpg

………………

CİHANBEYLİ GÖLETİ BİTİYOR MU?

Allah razı olsun bizim her yandan dostlarımız ve bize inanıp güvenen okurlarımız var. Aşağıda ki konuda Cihanbeyli’den bir dostumuz geliyordu;

“Uğur abi burası Cihanbeyli Göleti ve su bittiği için hayvanlar ölüyor. Biliyorum abi sizde bizim Başkan Sayın Kale ile yakın tanışıyorsunuz bildiğim kadarıyla ama bu konuya köşenizde yer verirseniz hem doğal denge gereği hem de amatör balıkçılar olarak konuya yardımcı olmuş olursunuz.

foto-4-242.jpg

………………

Başkan Kale konuyu biliyordur. Ancak bizde bu durumu bu vesileyle hem Sayın Başkana iletmiş olalım hem de selamlarımızı iletelim.

BU ARAÇLAR SİVİL

VATANDAŞLARIN OLSA VİZE OLUR MU?

Bir okurumuz önce şu fotoğrafları gönderdi

5-6.jpg

 

Sonrada yazıyordu;

“Abicim bu otobüsler ticari olduğu için her yıl vize zorunluluğu var. Acaba bu plaka İle nasıl vizeden geçiyorlar? Trafik polisleri ve belediye buna nasıl seyirci kalmakta? Gerektiği zaman bu plakayı okuyana helal olsun…”

………………

DAVUTOĞLU KONUSUNU

İYİ ANALİZ ETMEK GEREKİR

Gelelim Sayın Ahmet Davutoğlu konusuna. Konu Bayram kargaşasına ve telaşesine sıkıştı gitti. Malum bu konu sosyal medyaya salladı. Kimse de inkar etmediğine göre yalanlamadığına göre doğru diye bizde inandık ve bugün bu konuya başka bir pencereden bakalım istedik.

Konu sosyal medyada kısaca şöyle geçti.

Karatay Muhtarlar Derneği Başkanı Mustafa Çetin Davutoğlu ziyaretinden sonra Belediye tarafından derneğe tahsis edilen temizlikçi ve çay görevlisi personeli geri çekilmiş. Hatta Belediye tarafından derneğe yapılan yardımda kesilmiş. Başkan Derneğe zarar vermeyeyim diye istifa etmiş.

…………….

Bunlar sosyal medyada yazılan çizilen ve yalanlanmayan iddialar.

Biz işin burasında değiliz.

Ama şurasını bu şehrin insanları ve bu şehrin parası adına insanlık adına dile getirmek zorundayız.

Belediye ya da bu işleri yapan Belediye görevlileri o dernek için verilen çayın suyun parasını kendi ceplerinden mi ödüyorlar? Yoksa bizim paralarla mı donkişotluk yapılıyor?

İki, O personelin parası yine kim ya da kimler tarafından ödeniyor?

Üç ….

Şimdi Sayın Davutoğlu Ak Parti tarafından tamamen silinmiş ve kara listeye alınmış bir isim mi?

Bence Sayın Davutoğlu şu an itibari ile asla böyle bir isim değil.

En basitinden…

Cumhurbaşkanı ve Parti Genel Merkezi tarafından bu kutlamalara çağrılanlar listesinde değil mi?

Bakın beyler bilerek mi bilmeyerek mi yapıyorsunuz bilmem ama yanlış şeyler yapıyorsunuz.

Bizim milletin bir de vicdan olmayı var. Durduk yerde insanları düşman yapıvermeyin.

Yarın Reis Sayın Davutoğlu çağırır bir görev verirse ve kabul edilirse o çaycıyı temizlikçiyi (!) yeniden mi görevlendireceksiniz?

 

GÜNÜN OKKALI SÖZÜ

İyi bir ağaca sarılan gölgesiz kalmaz

NE ZAMAN ADAM OLURUZ?

Yanan sigara izmaritlerini seyir halinde ki aracın camından atmadığımız zaman daha iyi ADAM oluruz.

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
15 Yorum
Uğur Özteke Arşivi
SON YAZILAR