Ümit Altunbaş

Ümit Altunbaş

DOĞASEVERLİĞİN EN GÜZEL KANITI GELECEĞE NEFES OL KAMPANYASI...

DOĞASEVERLİĞİN EN GÜZEL KANITI GELECEĞE NEFES OL KAMPANYASI...

Allah’ın rahmeti, bereketi lütfu ve ihsanı hepimizin üzerine olsun inşallah. Eğer izin verirseniz bu haftaki yazımızda ‘Geleceğe Nefes Ol’ kampanyasından bahsetmek istiyorum. Tarım ve Orman Bakanlığı’nın düzenlemiş olduğu ‘Geleceğe Nefes Ol’ kampanyası kapmasında 11 milyon fidan doğada hayat buluyor.  81 İlde sürdürülen kampanya doğasever vatandaşlar tarafından büyük ilgi görüyor.

Doğanın güzelleşmesi için güzel bir etkinlik olan geleceğe Nefes Ol kampanyası duyarlı vatandaşlar tarafından fidan bağışlarıyla değer kazanmaktır. Sosyal medyadan bu güzel etkinliği takip ettiğimizde güzel ülkemizin daha güzel bir çevre kazanacak olması ve daha yeşil bir doğaya sahip olacak olması büyük bir mutluluk kaynağıdır!

Daha yeşil bir çevre için ağaç yetiştirmek ve bir takım emekler vermek ne kadar güzeldir kim bilir? Doğaya bir ağaç kazandırmak için âdeta deyim yerindeyse bir çocuk yetiştirmek misali ağacın bakımını üstlenmek ve küçük bir fidan iken onun milim milim büyüyüp koca bir ağaç olduğu görmek çok güzel bir duydu değilimdir? 

Ağaç yetiştirmekle uğraşan vatandaşlarımız yine deyim yerindeyse emek olmadan yemek olmaz düşüncesiyle emek vererek doğaya ağaç kazandırmaya çalışmaktadır!  Bu tarifsiz güzelliği ülkemize kazandırmak gerçekten takdir edilecek bir davranıştır. Doğaya duyarlı vatandaşlarımızın genciyle, yaşlısıyla, küçüğüyle, büyüğüyle ve her yaştan kitlesiyle bu güzel kampanya destek olması ve fidan bağışlarıyla katkı sağlaması, doğaseverliğin en güzel ve en anlamlı kanıtı...

Bu düşünceyle doğaya katkı sağlayacak ağaçlandırma çalışmalarının yapılmasını daha güzel, daha yeşil bir çevrenin ülkemize kazandırılmasını canı gönülden destekliyoruz.

‘Geleceğe Nefes Ol’ kampanyası kapmasında başta emeği geçen Tarım ve Orman Bakanlığımıza ve bu kampanya destek veren tüm vatandaşlarımıza teşekkür ediyoruz.

Satırlarıma burada son noktayı koyuyorum. Daha güzel bir doğa adına, daha güzel bir çevre adına böylesine güzel çalışmaların daim olmasını diliyorum.

Saygılarımı ve hürmetlerimi sunuyorum. Tekrar görüşmek dileğiyle. Allah’a  emanet  olun...!

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Ümit Altunbaş Arşivi
SON YAZILAR