Ümit Altunbaş

Ümit Altunbaş

BAŞARININ ENGEL TANIMADIĞINI EN GÜZEL ŞEKİLDE KANITLAYAN ÜMMÜGÜLSÜM GENÇ...

BAŞARININ ENGEL TANIMADIĞINI EN GÜZEL ŞEKİLDE KANITLAYAN ÜMMÜGÜLSÜM GENÇ...

Allah’ın rahmeti, bereketi lütfu ve ihsanı hepimizin üzerine olsun inşallah.

Eğer izin verirseniz bu haftaki yazımızda ekranların  sevilen  yarışması  ‘Kim Milyoner Olmak İster’in Azimli Konuşma Engelli Yarışmacısı Ümmügülsüm  Genç'ten bahsetmek  istiyorum.

Geçtiğimiz günlerde ekranların sevilen yarışması Kim Milyoner Olmak İster'de deyim yerindeyse  tüm  Türkiye’yi hayran  bırakan bir yarışma gerçekleştirildi.

Konuşma Engelli Yarışmacı Ümmügülsüm Genç  başarının  hiç bir zaman  engel tanımadığını  güzel bir  örnekle  kanıtlamış  oldu.

Yazı tahtasıyla kendini  ifade  eden,  cevap  kartlarıyla  soruları  cevaplayan  azimli  yarışmacı   engelli  olmanın aslında  başarıya  engel  olmadığını  en güzel şekilde  kanıtlamıştır.

Tüm Türkiye  azimli  yarışmacının  yarıştığı  dakikaları  nefeslerini  tutarak  izlemiş,  her  doğru  cevabı  verdiğinde  kendisine Helâl olsun  dedirtmiştir.  Her soruda doğru cevabı  verdiğini  gören  azimli  yarışmacının mutluluk  ifadesi  adeta  her soruyu  kendisi  cevaplarmışçasına  tüm Türkiye’yi  mutlu   etmiştir…

Bir milyonluk soruya adım, adım yaklaşan yarışmacı yarışmanın  son dakikalarında  Bazen  Yetinmek  gerekir  diyerek  yarışmadan  çekilme   kararı  almıştır.

Adeta Ümmügülsüm Genç,   Kim Milyoner Olmak İster’in  yarışma  tarihine   adını  altın  harflerle  yazdırmıştır.

Sizce başarı  engel tanır mı?

Tabi ki  hayır!

Akıl, zekâ, öz güven, azim  ve  kararlılık  var  oldukça   başarı  hiç bir zaman  engel  tanımayacaktır. İşte bu ifadenin  en güzel  kanıtı. 

Kim Milyoner Olmak İsterin Azimli Konuşma Engelli Yarışmacısı Ümmügülsüm Genç hanımdır!

 

Bu tarifsiz başarının ardından ne söylesek, kelimelere döküp ne yazsak yetersiz kalacaktır.

Ancak buradan  bizlere düşen görev  bu tarifsiz başarıyı elde eden azimli konuşma engelli yarışmacı  Ümmügülsüm Genç hanımı  yürekten  kutlamaktır!

Belki Ümmügülsüm  Genç,   büyük   ödülü   kazanamadı  ama  azimliyle, kararlılığıyla, kendisine  özgüveniyle  ve  başarısına  olan  inancıyla  tüm  Türkiye’nin  gönlünü  kazanmayı  başardı.

Ve kendisine helâl  Olsun! Tüm  alkışlar Ümmügülsüm Genç hanım  için  olsun!

Sözünden başka diyecek söz bırakmadı...

Satırlarıma burada son noktayı koyuyorum.

Saygılarımı ve hürmetlerimi sunuyorum.

Tekrar görüşmek dileğiyle

Allaha  Emanet  Olun!

 

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Ümit Altunbaş Arşivi
SON YAZILAR