Uğur Özteke

Uğur Özteke

Fatma Toru ile Meram ve Endüstri Meslek Lisesi’nin arka kapıları

Fatma Toru ile Meram ve Endüstri Meslek Lisesi’nin arka kapıları

Bugünkü yazımızı farklı noktalardan Meram’a ayırmak istiyoruz.

Önce Meram’ın Başkanı Fatma Toru ile söze giriyoruz.

Meram ilçesi AK Parti iktidarlarında tartışmasız Konya’nın en şansız, en bahtsız ilçesi. Dolayısıyla da Meramlı üvey evlat.

Meramlı ve Meram’ın üçüncü ligde oynamasının sorumlusu kimlerdir, bunların vebalini kim çekecek? Onu bilemeyiz.

Belki Meram’a başkanlık yapan Sayın Refik Tuzcuoğlu’nun, Sayın Serdar Kalaycı’nın da elini kolunu bağlayan ve bugün için siyasi istikrarsızlıktan korkulduğu için hala dile getirilemeyen gerekçeler de vardır.

Neyse düne bakmayalım ve yarın için konuşalım.

Meram’ı, Selçuklu’nun Karatay’ın gölgesinden kurtarmak için daha makama oturur oturmaz iddialı konuşan Başkan Toru, hafta sonu yine Konya’nın akil adamları ile buluşmuş.

Gerçi biz de ne zaman “Fatma Toru iyi” desek birileri dudak büküyor, hatta için için de bize kızıyorlar. Olsun nasıl olsa bize kızanlar Başkan Toru’ya da kızıyorlar.

Haaa Başkan babamızın kızı değil. Bizim dostumuz, yakınımız hiç değil. Hatta şahsi olarak Uğur İbrahim Altay Başkan’la, Hançerli Başkan’la olan yakınlığımızın yüzde biri kadar bile kendisine yakın değiliz.

Fatma Hanım hata da yapabilir. Dediklerini yapamayabilir de. Bence dediklerinin yarısını yapsa Meram uçar.  

Bugün niye Fatma Hanım’a “iyi” dediğimizi gazetemizin haber sayfalarında göreceksiniz.

Fatma Başkan bir yeni Meram projesi için Vali Muammer Erol, Kerim Özkul, Tahir Akyürek, Musa Arat, İbrahim Özen, Selçuk Öztürk, Memiş Kütükçü, M. Uğur Kaleli, Prof. Dr. Mehmet Babaoğlu, Ahmet Akman’ı bir masa etrafında toplayarak bile yeni başarının ilk adımını atmış.

Konya’nın bu kadar baba ismi etliekmek yiyip, çay içmek için bir araya gelmediğine göre bu dev kadrodan yakında Meram’a bir müjde çıkacaktır diye bekliyoruz.

Fatma Başkan fobisi olanlara bir de şunu söylemek istiyorum.

Şu toplantıya bir de tersinden bakar mısınız?

Konya’nın bu kadar dev isimlerini bir araya getirip de bir iş çıkartamaz isek önce Konya olarak kendimize bakalım derim.

Allah yöneticilerimizi ve bizleri inşallah mahcup etmez.   

MERAM TEKNİK ENDÜSTRİ MESLEK LİSESİ’NİN ARKA KAPILARI

Dün sabah Resmi bir kurumda görevli bir abimiz aradı. Şehir sevdalısı çilekeş abim dertli mi dertli idi. Meram’da Öğretmenevleri’nin olduğu yerdeki eski stadyumun arka kısmında kalan Meram Teknik Endüstri Meslek Lisesi’nin arka kapılarının gündüzden kapalı olduğunu söyleyen abimiz “Uğur Bey bu kapılar gündüz vakti çocuklar dersten çıkarken niye kapatılır? Bu çocuklar ön tarafa geleceğiz diye vakit kaybedip dershanenin otobüsüne yetişemiyorlar” diyordu.

O okulu çok iyi bilirim. Vakti zamanında bu okulun taş bordürlerinden duvarına, elektrik aydınlatmasından fayanslarına kadar bir sürü işi ile bizzat ilgilenmiştim. Bu yüzden de abimize hemen “Abi o okulun arka tarafları sıkıntılı. Güvenlik için öyle yapıyorlardır” dedim.

Abimiz yine çıkıştı, “Yok Uğur Bey zaten güvenlikçiler var. Ne güvenliği” demez mi?…

Bizde bir veli isteğini buradan yetkililerimize iletiyoruz.

 

GÜNÜN OKKALI SÖZÜ

En zor şartlar da bile zorlansanız da, sıkılsanız da, dişlerinizi sıkıp gülümsemeye devam edin...

NE ZAMAN ADAM OLURUZ?

Tramvayda yüksek sesle konuşmadığımız zaman ADAM oluruz

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
6 Yorum
Uğur Özteke Arşivi
SON YAZILAR