İbrahim Yapıcı

İbrahim Yapıcı

Galibiyet Kaçtı

Galibiyet Kaçtı

Geçen hafta kendi sahamızda Beşiktaş’ı net bir skorla yendikten sonra ister istemez her kez gibi bizleri de Denizli deplasmanın’dan galibiyetle takımımızın ayrılması neden olmasın diye düşünmüştük. Teknik heyetin Beşiktaş maçındaki kadroyu koruması ve sadece ileri uçta Cikaleshi’nin yerine Kravets’i ilk on bir de başlatması doğru bir karardı. Maçada Denizli’ye oranla daha iyi başlamıştık. Henüz maçın başında Gürcü futbolcu Shengelia’nın ve maçın sonlarında Musa Çağıran’ın yüzde yüzlük gol pozisyonlarında dışarıya değil de kaleye isabet ettirseler Denizli’den galibiyetle ayrılmış olacaktık. Ama gel görün ki o son vuruşları yapamadığımız için sahadan beraberlikle ayrılmış olduk.

Denizli takımı da Konyaspor’un aksine lige kötü başlamış ve bu maç için mutlak galibiyet olarak sahaya çıkmışlardı. Fakat Konyaspor gerçekten rakibi karşısında iki basamak kadro yapısı olarak güçlü olduğunu sahada göstermiş oldu.

Fakat şu bir gerçek ki takım ilerisi için umut veriyor. Önceki sezonlara göre lige iyi başlayan temsilcimiz zaman geçtikçe ve yeni oyuncular birbirlerine alıştıkça daha da iyi olacağı aşikardır. Lige verilen arayı da iyi değerlendirebilirsek bu takım iş yapar. Fakat bu milli maç araları bazı takımlar için iyi bazıları için ise kötü oluyor. Şu an iyi bir başlangıç yaptığımız için keşke lige ara verilmese diye de düşünmemekten geçemiyor insan.

Artık transfer sezonu da pazartesi itibariyle bitmiş oldu. Anicic’in beklenmedik sakatlığı sonrası defans hattına Ahmet Çalık’ın ve kaleye de Eray Birniçan’ın transferiyle yönetim aksi bir durum olmazsa transferi noktalamış gibi gözüküyor.

Transfer konularına gelecek olursak yapılan transfer konularında taraftar ya da basın kimi neden transfer yaptı diye yönetimi sorgulamıyor. Sadece kaleci transferlerinde yönetim ile taraftar ters düşüyor. Takımımızda o kadar çok kaleci bolluğu olduğundan dolayı taraftar bunun bir izahını bekliyor. Şu da bir gerçek ki yönetim taraftarla şimdiye kadar hiç barışık olamadı. Bunu çözmeleri gerekir. Yanlış hatırlamıyorsam dört tane kaleci varken neden beşincisi alınır ve alınsa bile yaş olarak neden genç oyuncu değil de otuzunu geçmiş ya da yaklaşmış kaleci alınır bunu öğrenmek istiyor. Bunları yönetim açıkladığı taktir de sorunun çözüleceğini ya da uzattıkça bu işleri yönetimin ve taraftarın hiçbir zaman arasının düzelmeyeceğinden düşünenlerdenim.

 

 

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
İbrahim Yapıcı Arşivi
SON YAZILAR