İbrahim Yapıcı

İbrahim Yapıcı

Hayata küsmüş Konyaspor

Hayata küsmüş Konyaspor

Her zamanki gibi maça başlamadan önce bu maçı alıp kötü gidişata son vereceğiz diye maça çıktık. Ama inanın Konyaspor bu futboluyla hiç bir takımı yenemez.

Sen Göztepe, Kayseri, Malatya maçlarında nasıl oynadın ki bu maçı alacaksın. Her hafta aynı terane, her hafta defans oyuncusunun yapmış olduğu beceriksiz, akılsızca top kaybı. Bu takım oynamayı unutmuş, top çevirmeyi unutmuş. Sanki ligin son haftaları düşmüş bir takım gibi top oynuyor. 

Takımda iyi diyeceğimiz futbolcu yok. Haa sadece Ömer Ali’yi ayrı tutabiliriz. Ama inanın Aykut Kocaman’ın ya da yönetimin bu futbolculara bir neşter vurması gerekiyor. Ya oynadıkları takımın Konyaspor olduğunu bilmiyorlar ya da kafaları basmıyor.

Bu arada Konyaspor sakatlıklarla boğuşurken ilk on birde iki haftadır şans bulan Mücahit’in de bu şansı değerlendiremediğini düşünüyorum. İkinci yarı Jahovic ve Hurtado’nun girmesiyle oyunun şekli biraz değişti. Ama daha sonrada Skubic’in gördüğü kırmızı kartla oyunun bittiğini anlamış olduk.

Dönüş maçı olarak gördüğümüz bu maçı da kaybettik. Allah’tan lige verilen milli maç ve seçim arası ilaç gibi gelecektir. Bakıp ve göreceğiz Aykut hocanın nasıl bir yol izleyeceğini.

Bir de gözden kaçmayan bir olay vardı. Taraftar takım kötü oynayınca neden hemen Volkan Fındıklı’yı ıslıklar anlamış değilim. Volkan’nın doksan dakikalık maçta ne hata yaptı da ıslıklamayı hak etti anlamak mümkün değil. Konyaspor takım olarak iyi oynamadı. Bunu da bir kişiye yıkmanın doğru olmadığını düşünüyorum.

Son olarak bu takıma korner ve şut atmayı birilerinin öğretmesi lazım. Doksan dakikalık bir maçta hiç mi düzgün bir korner atılmaz. Ya da hiç mi kaleye şut çekemeyiz. Bunu bir türlü başaramıyoruz. İnşallah gelecek maçlar bize umut verir ve ligi iyi bir yerde bitiririz.

 

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
İbrahim Yapıcı Arşivi
SON YAZILAR