İbrahim Yapıcı

İbrahim Yapıcı

HAZİRAN'DA TOPBAŞI İHTİMALİ NETLEŞİYOR

HAZİRAN'DA TOPBAŞI İHTİMALİ NETLEŞİYOR

Corona salgını nedeniyle durdurulan liglerin durumu geçen hafta Gençlik ve Spor Bakanı Muharrem Kasapoğlu, TFF Başkanı Nihat Özdemir ve tüm Süper Lig kulüplerinin başkanlarının video konferanstan 12 Haziran’da topbaşı fikri çıktı.

Daha öncede ortaya atılan senaryolardan biri olan Antalya’da liglerin tamamlanması kulüpler tarafından sıcak görülmeyerek kendi sahalarında ve deplasman da oynanarak ligin bitirilmesi kararlaştırıldı.

Ancak kesin karar bu ay sonunda Bilim Kurulu ile yapılacak toplantının ardından verilecek. Maçların seyircili ya da seyircisiz mi oynanacağı bu toplantıdan sonra belli olacak. Fakat benim ihtimalim maçların seyircisiz oynanması ağır basıyor.

Eğer ki ligler haziran ayında başlarsa takımlar kendi ülkelerine giden oyuncularını bir an evvel geri çağırmak isteyecektir. Çünkü geri gelen oyuncular Türkiye’de on dört gün karantina uygulamasına tabi tutulacağından dolayı kulüpler oyuncularını çağırmaya başladı. Bu süreçte Konyaspor yabancı oyuncularına ülkelerine gitmeyi uygun görmediğinden dolayı bireysel olarak Konya’da çalışmalarına devam ettiler. Sadece devre arasında gelen Robert Mak’ın sözleşmesi feshedilerek ülkesine dönmüş oldu.

27 Nisan tarihi itibari ile Konyaspor’da üçerli olarak oyuncular tesislerde çalışmaya başlayacak. Herkesin istediği gibi bu zorlu günleri bir an evvel atlatıp önümüze bakmamız gerekiyor.

Diğer sevindirici bir haber ise ülkemizde iyileşen hasta sayımız vaka sayımızı geçtiğinden dolayı virüsün yavaş yavaş etkisini kaybettiğini görüyoruz. İnşallah bu süreci de iyi bir şekilde atlatır ve o özlediğimiz günler geri gelir.

Herkese hayırlı ramazanlar dileğiyle… 

 

 

 

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
İbrahim Yapıcı Arşivi
SON YAZILAR