İbrahim Yapıcı

İbrahim Yapıcı

Her Yönüyle Başarı

Her Yönüyle Başarı

Takdir edersiniz ki gerçekten her yönüyle başarı

Sekiz Mart’taki oynanan Fenerbahçe müsabakasından sonra evinde hiç yenilmeyen bir başarı

Dört haftadır yani Galatasaray maçından sonra üst üste galibiyet alan bir takım

Hatta on üçüncü hafta sonunda ligin üçüncü sırasına yerleşmiş bir takım Konyaspor

Nerden bakarsanız bakın bu büyük başarıdır.

Ülkemizin şu zor şartlarda olmasına rağmen ekonomi kriz den bahsediyorum tabiiki.

Bize ve tüm Konyalılara yaşattıkları bu güzel futbol için yönetiminden teknik heyetine, futbolcusundan taraftarına herkese teşekkür etmek lazım.

Alt sıralardan kurtulmak isteyen bir rakibe karşı bu denli galibiyet almak gerçekten zordur. Rakibini tartarak oynayan bir Konyaspor gerçekten ilerisi için umut veren bir takım görüntüsü vermekte.

Bazen de futbol şansı yanınızda olması lazım ve öylede oldu. Rakibin iki topu direkten döndü. Bazı bölümlerde rakip sizden daha iyi oynadı. Hele ki dakikalar elli altmış beş arası çok top kaybı yaptık. Ama Konyaspor’lu oyuncular hiçbir zaman pes etmedi. Nerde ne yapacağını bildikleri için bu maçtan da alınlarının akıyla çıktılar ve net skorla sahadan galip ayrılmasını bildiler.

Bu takımın önün de gerçekten şapka çıkartılır.

Hocamız ve teknik ekibimize de ayrı bir parantez açmak gerekirse her maç üst üste koyan bir hocamız var. Maçtan maça git gide kendini geliştiren bir hocamız. Umarım uzun yıllar Konyaspor’un başında kalır. İlerde gidecekse de Konyaspor’dan daha büyük olan bir takıma gitmesini isteriz.

Şimdi sıra deplâsman da oynanacak Antep maçında. Takım olarak güzel futbol oynayınca dolayısı ile rakipleriniz de size karşı farklı önlem alıyor.

Konyaspor için en kötü handikap defans hattımızın Antep maçında cezalı olması. Muhtemelen yedek te bekleyen Anicic ve Adil ikilisine görev verecektir hoca. Bu oyuncularımızın da iyi bir maç çıkaracağından hiç şüphemiz yok. Bunun için her zaman diyoruz ki yedek kulübemizin iyi olması gerekiyor. Yoksa bu ligde üst sıraları zorlayacak bir takım olmaktan çıkar orta sıralarda gidip gelen bir takım oluruz.

Takımımıza Antep maçında başarılar.

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
İbrahim Yapıcı Arşivi
SON YAZILAR