Uğur Özteke

Uğur Özteke

Hurdalık Sanayii’nde esnafın çaresizliği…

Hurdalık Sanayii’nde esnafın çaresizliği…

Millet olarak seçimin ardından siyasi yorumlara tam gaz devam ediyoruz. Koalisyon formülleri alabildiğine gidiyor. Bu arada iş dünyası durdu. El frenini çekti. Çevremizde ki iş adamlarımıza bakıyoruz hepsi gelecek hesabında. Hayallerindeki projeleri bırakın askıya almayı “vazgeçtik” diyorlar. Ne yalan söyleyeyim benim gündemimde de “oruç” var. Açıkça belirtebilirim ki biz artık gocamışız. Gençliğimizde güle oynaya o üç ayları nasıl da tutardık. Şimdi Ramazan ile birlikte tek kelime ile pert oluyoruz.

Neyse hayırlısı Allah’tan. Bizim işler lüzumsuzluk. Nasıl olsa en iyisini Cenab-ı Allah’ım bilir.

Haftanın ilk yazısı seçim yüzünden uzun bir süredir köşemize taşıyamadığımız Hurdalık Sanayii ile ilgili. Buranın esnafı olan bir abimiz bakın bizimle aşağıdaki fotoğraflar gibi onlarcasını paylaşarak ne diyor;

“ S. A. abi. Senden bir ricam var abi. Hurdalık Sanayi’nde esnafım buradaki esnaflar genelde sokakları dükkanları kullanıp, sokakları hep işgal etmekte. Cami imamı bir kaç kez camiden umumi anons yaptı, dahası ayrıca cuma vaazlarında bahsetti. Lakin bu konuda hiçbir olumlu gelişme olmadı. Zabıtalara bilgi verilmesine rağmen, onlarda sanayiye gelip bir anons yapıp gidiyorlar. Bu sanayi ile zabıta, trafik, belediye v.s. hiç ilgilenmemekte. Abi bu durumu köşenize taşırsanız sevinirim. İlgililere iletirseniz inşallah.

……..

foto-1-052.jpgfoto-2-053.jpgfoto-3-028.jpg

 

………….

Bu okurumuza ilgisinden hassasiyetinden dolayı çok teşekkür ederiz. İnşallah yetkili yöneticilerimizin de bundan sonra bu konuda daha duyarlı olacaklarına inanıyoruz.

 

GÜNÜN OKKALI SÖZÜ

Kamburunu dostunun hoş görmesini isteyen, dostunun sivilcelerini affetmelidir.

 

NE ZAMAN ADAM OLURUZ?

Şemsiye ile yürürken karşıdan gelen insanın gözünü çıkartmadığımız zaman ADAM oluruz. 

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum
Uğur Özteke Arşivi
SON YAZILAR