Uğur Özteke

Uğur Özteke

İNANMAK İSTEMİYORUM

İNANMAK İSTEMİYORUM

Bugün izninizle iki farklı konuya değinmek istiyorum.

Birincisinden belki siz de illallah dediniz. Evet, ben de aynı konuyu bir daha, bir daha yazmaktan utanıyorum ama daha dün sabah bu konu yine aynen böyle idi. 

Burası Dedeman Oteli ile Anemon Oteli bölgesinde her hafta kurulan Salı Pazarının yanı. Ama dönel kavşağın içinden başlayıp Anemon Otel’in önüne kadar çift yönlü yol uygunsuz yani yasak park ile teke düşüyor. Polis de olsa böyle zabıta da olsa böyle. Dün bu fotoğrafları saat 10 sularında bizzat ben çektim. Bu yasak parkın ilk sırasında görevli polis otosu olması rağmen görüntü böyle idi.

foto-1-491.jpgfoto-2-413.jpg

Bu durum sabah saatlerinde tek sıra da olsa hiç değilse kör topal gidiyor.

İkindin oldu mu mesai bitti mi bu kavşak felç olur.

Geçen hafta yaşandığı gibi.

Bu dediklerime inanmayan yetkili varsa oranın MOBESA kameralarından durumu kontrol edebilirler.

GELELİM İKİNCİ VE SIKINTILI

BİR DİĞER KONUYA  

Geçen hafta bir okurumuz önce konuyu yazarak anlattı. Konu sıkıntılı olduğu için zamana bırakmıştım. Dün sabah aynı konu ile ilgili bu kez tanıdık bir dostumuz şunları yazıyordu

“Abi merhaba bir arkadaşım CİMER’e de yazmış. Ama yazdığı pek ses getirmemiş. Bu arkadaş sizin çok sıkı takipçiniz. Bana ısrarla Uğur abi köşesinde bize yer verir mi? diyor abi. Şoför üstüne bir de adama ben bu arabaya seni bindirmemde indirmemde falan diyerek adamı azarlarmış sanki otobüsün sahibi gibi adamın bir de engelli kartı varmış üstelik görme engelli ve yaşlıymış. Bu olay Kadınhanı Belediyesi Osmancık kasabasında yaşanmış.”

İşte olayı yaşayan kişi Sayın Cumhurbaşkanımıza ulaştırılması içinde yazdığı metni size böyle atmıştı;

“Sayın Cumhurbaşkanım ben ZEKİYE TOPÇU.

Mehmet Akif Mahallesi Semra Sokak numara 13 Selçuklu Konya’da ikamet etmekteyim.

10.09.2018 Saat 08.30 tarihinde Osmancık Belediyesine ait Hüseyin B. şoförlüğünde yolcu bindirme esnasında olay yaşanmıştır. Babam Mustafa Topçu’nun özürlü olmasını bile bile otobüse binişi sırasında “sen nasıl adamsın her hafta bedava gidip, geliyorsun” diyerek yolcular içinde rencide edilmiş olup annemin yanında küçük düşürmüştür.

Cumhurbaşkanımızın özürlüler ve yaşlılar ücretsiz kuralı hiçe sayılıp babamın herkesin içinde rencide edilmesi babamın psikolojisini etkilemiştir.

Araba almak için yeterli imkânımız yoktur bu üzücü olaya OSMANCIK-KONYA seferini yapan otobüsün yolcuları şahittir gereğinin yapılmasını, sonucun tarafımıza bildirilmesini arz ve talep ederim…”

……………..

Güzel ilçemizde asla böyle bir olayın yaşanmasına ihtimal de vermek istemiyorum. İnanmak da istemiyorum. Ama elçiye zeval olmazmış diyerek konuyu bu kez de siz değerli okurlarımızla paylaşıyoruz.

 

GÜNÜN OKKALI SÖZÜ

Her şeyin düzeleceğine inanarak dua et. Her şeyi düzeltebileceğine inanarak mücadele et. Ve bir gün her şeyin biteceğine inanarak sabret. Bu üç şey her zaman seni en iyi sonuca ulaştıracaktır

NE ZAMAN ADAM OLURUZ?

Yeni yapılan inşaatlarda, inşaat artıklarını üst katlardan rast gele aşağı dökmediğimiz zaman daha iyi ADAM oluruz.

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum
Uğur Özteke Arşivi
SON YAZILAR