İbrahim Yapıcı

İbrahim Yapıcı

Kimseye İlaç Olmak İstemiyoruz

Kimseye İlaç Olmak İstemiyoruz

Geçen hafta dokuz maçtır kazanamayan Ankaragücü ve bu hafta oynanan yedi maçtır kazanamayan bir Sivas’la maç yaptık. Her ikisine de iyi bir ilaç olduk. Şimdi de önümüzde sekiz haftadır kazanamayan bir Kayseri maçı var. Umarım bu takımada ilaç olmayız.

Pazartesi akşamı oynanan Sivas’la oynadığımız maç belki de sezonun en kötü futbolu olsa gerek. Ortada ne bir futbol ne bir top dağıtma hiçbir şey yoktu. Konyaspor’u uzun zamandır bu kadar kötü bir futbol oynadığını görmemiştim. Cezalı durumda olan Jevtovic gerçekten bu takımın bel kemiğiymiş. Gözler onu aramadı değil bu maçta. İşin kötü tarafı ileride top tutabilecek bir tek oyuncumuz bile yoktu. İsmail Kartal mecburiyetten ileri uçta Ömer Ali ve Miya’yı oynattı. Fakat daha maçın başında Miya’nın sakatlanması ve yerine giren Alper’inde ikinci yarıda talihsiz bir olayla sakatlanması zaten kadro sıkıntısı çeken takımı iyicene zor durumda bıraktı.

Bu mağlubiyetin sorumlusu olarak belki taraftarlar İsmail Kartal’ı sorumlu tutabilirler. Fakat ben öyle düşünmüyorum. Elinizdeki kadro bu yapacak bir şey yok. Zaten sakat ve hasta oyuncularınız fazlasıyla mevcut. Şöyle kulübeye de bakınca kimi alacaksınız diye soruyorum. Zaten maçtan sonra da hocada aynı şeyleri söyledi. Kadromuz bu ve ocak ayında yapılacak transferlere bakmak lazım. Fakat yönetim ocak ayınca istenilen transferleri yapmazsa bu takım sezon sonuna kadar götüremez diye düşünüyorum.

Hocanın bu on beş puanı bu kadroyla toplaması bile mucize. Maçla ilgili pek fazla konuşacak da bir şey yok. Artık hemen iki gün sonra oynayacağımız Kayseri maçına bakmamız lazım. Fikstürde sıkışık olunca sakat olan oyuncuların bir an önce takıma dönmelerini her kez gibi bende dört gözle bekliyorum.

Son olarak bu pandemi dolayısıyla takımlar gerçekten zor durumda. Bu hafta oynanan maçlarda takımların Beinsport’u protesto edip bir dakika maça başlamadılar. Bende bu durumda kanalın o protestoda reklama mı gidecek yoksa kendilerini ifşa mı edecekler diye maçlara baktım. Onlarda yolunu bulmuşlar ki takım kadrolarını ekrana yansıttılar. Fakat şu bilinmelidir ki takım kadrolarını ekrana yansıtsanız da maçı izleyenler her şeyin farkındalar. Bir an önce federasyon duruma el atıp bu sorunu çözmesi gerekiyor. Yoksa ileride bu işin tadı tuzu da kalmaz ve kalmadı da zaten.

 

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
İbrahim Yapıcı Arşivi
SON YAZILAR