Uğur Özteke

Uğur Özteke

Nefret Ediyorum Sizin Konya Düşmanlığınızdan!

Nefret Ediyorum Sizin Konya Düşmanlığınızdan!

Gazetecilik yapmaya çalışıyoruz ama sosyal medya bağımlısı değiliz. Buna rağmen görevimiz gereği sosyal medyayı da takip etmek zorundayız. Yani bizimki bir bağımlılık değil mecburiyet. Başbakan’ın İzmir mitinginin ardından özellikle pazartesi günü sosyal medya da birileri yapacak başka bir iş bulamayınca yine bize bulaştılar. Yani Konya’ya akıllarınca sardılar.

Şu aşağıdaki fotoğrafa bir bakar mısınız?

konyada-yasayan-izmirliler-miting-alanina-gelirken.jpg

Bu sadece bir tanesi.  Neymiş efendim fotoğraftaki çarşaflı bayanlar Konya’dan İzmir’e gidenlermiş.

*****

Yuh size yaa.

Evet şunu deseniz anlarız “AK Parti’nin İzmir mitingi için Konya’dan otobüslerle, arabalarla partililer gitti”…

Evet gitti. Gittiler.

Eğer bir siyasi parti için falanca ildeki miting stratejik anlamda önemli ise AK partili de gider GÖK partili de gider. Gitmemeleri için bir sebep mi var? Yoksa suç mu işlemiş oluyorlar?

Ayrıca bu fotoğraftaki bayanlar da Konya’dan gitmiş olabilirler. Ama alınlarından Konya’dan geldiler diye bir yazı mı var? Oradan mı okudunuz?

Basın mensubu da olsak kendimizi bildik bileli birilerinin yıllarca Konya üzerinden yapmaya çalıştığı bu kara mizah sürekli tekrarlanır durur.

Bu geri zekalılar kendilerini uyanık milleti de salak sanırlar. Böyle sandıkları içinde oldukları yerde sayarlar. Ya da geri geri giderler.

Bu tür fotoğraflar ve yorumlarla Konya’yı karaladıklarını sananlar yine büyük bir gaflet içerisindeler.

Ancak yapacak bir şey yok. Allah onlara da bizlere akıl fikir ve de izan versin.

ALİ SELVİ’YE TEŞEKKÜRLER

İl Genel Meclisi Başkanı Ali Selvi abimiz vedaya gelmişti. Uzun uzadıya samimi bir sohbetimiz oldu. Biz Ali abiyi, Ali abi de bizi başkanlıkla filan tanımayız. Geriye dönük uzun bir birlikteliğimiz var. Ali abinin sohbetin son bölümünde, “Abi sen yazmaya konuşmaya devam et. Vallahi hem beğeniyorum hem de hayret ediyorum. Sen ne dedinse yıllar sonra da olsa gerçekleşti. Bizim bazı arkadaşlar sana kızsa da sen haklı çıkıyorsun ya…” diyordu.

Allah senden de razı olsun Ali abi. Birilerinin işine gelmese de hakkı teslim ediyorsun. Biz senin yeni dönemdeki yeni görevini de biliyoruz. Hayırlısı olur inşallah…

 

GÜNÜN OKKALI SÖZÜ

Bazen arkasına dönüp bakması gerekir insanın; nerden geldiğini unutmaması için.

NE ZAMAN ADAM OLURUZ?

Yaya üst geçitlerini kullanmayı tercih ettiğimiz zaman ADAM oluruz.

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Uğur Özteke Arşivi
SON YAZILAR