İbrahim Yapıcı

İbrahim Yapıcı

Özlemiştik

Özlemiştik

Lige verilen aradan sonra 27. hafta programı cuma günü Trabzon-Antalyaspor maçıyla açılacak. Taraftarların da özlediği lig yeniden başlıyor.

Atiker Konyaspor’un pazar günü deplasmanda liderle oynayacağı maçın bizim için zor olacağı kesin. Sakatlığı bulunan Ömer Ali Şahiner’in ve cezalı Skubic’in yokluğu da maça etki edecek. Fakat Yatabare’nin ve Jahovic’in iyileşmesi de bizim adımıza sevindirici bir gelişme. Umarım Konyaspor iyi bir oyunla en az bir puanla geri dönmeyi başarır ve kötü gidişe dur demesini bilir.

Lige verilen yirmi günlük aranın en çok Konyaspor‘a yarayacağını düşünüyorum. Aykut Hoca’nın Başakşehir maçına nasıl bir ilk on birle çıkacağını göreceğiz. Defansta yapılan arka arkaya bariz hatalar umarım bu maçta tekrar etmez. Tekrar ederse Başakşehir‘in affetmeyeceği kesin diye düşünüyorum.

Kadro olarak oturmuş bir takım görüntüsü çizse de Başakşehir yaş ortalaması yüksek bir takım. Oyun kurgusu olarak iyi, diziliş olarak zor geçit veren, ellerinde kaliteli oyuncular bulunan bir takım olsa da yenilmeyecek anlamına gelmiyor. Yeter ki biz isteyelim. Başarmak için elimizden geleni yapalım bunları yaparsak kazanacağımızdan şüphem yok.

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum
İbrahim Yapıcı Arşivi
SON YAZILAR