İbrahim Yapıcı

İbrahim Yapıcı

Sabır… Sabır… Sabır

Sabır… Sabır… Sabır

Şu bir gerçek ki milli maçlardan sonra oynanan maçlar her zaman takımlar için bir handikap olmuştur. Hele de takımınızdan milli takıma giden oyuncularda fazla ise bu geri dönüşler her zaman sıkıntı olmuştur. Milli maç dönüşü bir şehir takımı olan Denizlispor’dan hele de deplasmandan alınan bu üç puan gerçekten çok değerlidir. Lige iyi başlayan, oynadığı üç maçında da kalesinde hiç gol görmeyen Denizlispor karşısında temsilcimiz ilk on birden iki farklı oyuncuyla başladı. Bunun da gerçekten maçın sonucuna bakarsak doğru bir karar olduğunu görmüş olduk.

Son üç maçtan alınan beraberlikler sonunda Aykut Hoca’nın biraz sabır edilmesi gerekir sözü gerçeği yansıtmış oldu. Gerçekten de biz ve taraftarlar artık demek oluyor ki bu takıma biraz sabır göstermek zorundayız. Haftalar ilerledikçe takımın rayına oturduğunu göreceğiz. Hele de hücum hattında Bajic bir form tutarsa gelin görün ki Konyaspor takımı zor yenilen bir takım olarak karşımızı çıkmış olacak. Aykut Hoca’nın geride kalan maçlarına baktığımız da deplasmanda takım olarak defans yapıp arada bir gol bulursak maçı alırız taktiği sanki bu maçta değişmiş gibi gözüküyor. Maçın başladığı ilk dakikalarda bile takım olarak pres yapan top dolandıran bir takım hüviyetinde maça başlamış olmamız herkesi mutlu etti diye düşünüyorum.

Yapılan transferlerden en iyi transfer olarak gözüken Miya’nın da takıma oturduğunu görmek bizi harukulade memnun etti. Giymiş olduğu 21 numaralı formanın da hakkını vermiş oldu. Gelecek cuma yine Ege deplasmanında Göztepe ile oynayacağımız maçın değeri bir kat daha artmış oldu. Gerçi Göztepe maçları her zaman sıkıntı olmuştur fakat bu maçtan da alacağımız bir ya da üç puanlar bizi daha yukarılara taşıyacağını düşünüyorum.

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum
İbrahim Yapıcı Arşivi
SON YAZILAR