İbrahim Yapıcı

İbrahim Yapıcı

Şansımızın tutmadığı takım

Şansımızın tutmadığı takım

Bazen böyle takımlar vardır. İyi oynasanız da şansınız tutmaz. Galatasaray da bunlardan birisi. Konyaspor ne kadar iyi oynasa ne kadar paslaşma güzel olsa da o kaleye girmeyen top gol olmayınca böyle konuşulur.

Konyaspor milli maç arası ciddi bir sınav vereceği İstanbul deplasmanına gitti. Giderken de forvet mevkisinde oynayan iki as oyuncusunu biri sakatlık diğeri hastalıktan dolayı götüremedi. Hocanın kadro kurmada zorlandığı bir maçta eğer Cikaleshi ya da Ahmet Hassan oynasaydı skor bu şekilde olmayabilirdi.

Maçın daha başında Konyaspor defansının yapmış olduğu büyük hatadan dolayı Mostafa Mohamed Konyaspor kalesine golünü atmış oldu. Skubic’in bu hafta çok hatalı olduğu aşikardır. Öyle ki yine Skubic yüzünden ikinci golü kalemizde görebilirdik. Zaten oldum olası kendi defansın da böyle paslaşmalardan hep korkmuşumdur. Golden sonra da böyle paslaşmalar oldu ve her olduğunda topu ileri yollasalar deyip durdum kendimce.

Galatasaray’ın bu golden sonra da zaten öyle ahım şahım bir pozisyonu olmadı. Pozisyonlara giren hep Konyaspor oldu. Ama dediğimiz gibi forvet oyuncularınız olmayınca bitiricilikte olmuyor. Bu sezon forvetlerimizin olmamasından dolayı ilk on bir de sahada şans bulan Amar Rahmanovic geçerli bir not alamadı. Öyle ki ekran başında maçı izleyen Konyaspor taraftarlarına saç baş yoldurttu. Hele maçın ikinci yarısında net pozisyonluk golü kaçırması ah çektirdi herkese. Gel de Cikaleshi’yi bu maçta arama.

Yalnız şu bir gerçek ki Soner Dikmen’in yerinde ilk on bir de başlayan Oğulcan Ülgün bana göre tam not aldı ve görevini layıkıyla yerine getirdi. Dakikalar sona doğru gelince insan ister istemez Ekrem Kayılıbal ya da Alper Uludağ’ı hocanın neden oyuna sokmadığını soruyor kendi kendine.

Kravets konusuna gelince maçtan önce hoca neden kadroya almadığını düşünüyorduk. Bir sıkıntı mı var aralarında diye ve maçtan sonra da hocanın açıklamalarından dolayı aralarında gerçekten bir sıkıntı olduğu anlaşılıyor. Fakat Serkan Kırıntılı olayında yaşadığımız bir durum var. Umarım Kravets konusunda da aynı sorunu yaşamayız. Konyaspor’un dışarıya atılacak beş kuruş parası yoktur ve bu sebepten dolayı oynamayacaksa bir an önce çözüm bulunması gerekiyor.

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
İbrahim Yapıcı Arşivi
SON YAZILAR