Uğur Özteke

Uğur Özteke

Tartan pist sarı olur mu?

Tartan pist sarı olur mu?

Her şeyden önce bugün spor kamuoyundan özür dileyerek bir konuya açıklık getirmek istiyorum. Çünkü spor yazıları çok hassastır. Çünkü spor severler, taraftarlar öyle bilinenin aksine holigan değil duygusal insanlardır.

İki gün önce bizzat elektronik posta adresime ve sanal yolla ulaştırılan notlardan bir kaçını sizlerle paylaşmak istiyorum…

“Uğur Bey iyi günler, Yeni Konya Stadyumu’nun tartan pistinin sarı yapılacağı stadyumda çalışan mühendisler tarafından gündeme getirildi. Bu yanlıştan dönülmesi ve tartan pistin yeşil yapılması için bir şeyler yapabilir miyiz diyerek size başvuruyoruz. Yardımcı olabilirseniz seviniriz.”

………….

“Uğur bey bir Konyaspor taraftarı ve Konya sevdalısı olarak yapılan güzel stadyumumuzla ilgili bir kaç sıkıntımız var. Dünyanın önde gelen birçok stadında tartan pist yeşil suni çim iken Yeni Konya Stadyumunda tartan pistin sarı renginde yapılacağı söyleniyor. Merdiven renkleri de cabası. Sanki yeşil-beyaz Konyaspor’un stadı değil de sarı-yeşil Şanlıurfaspor’un stadı gibi duruyor. Bu konuyu köşenize taşırsanız kamuoyunun dikkati çekilebilir, bu renk zevksizliğinin önüne geçilebilir. İyi günler dilerim.”

……….

“Uğur Abi merhaba. Biz Konya stadyumu inşaatını takip eden taraftarlar olarak şikayetçi olduğumuz konular var. wowturkey.com sitesi üyeleri olarak yıllardır stat inşaatını takip eder eleştirilerimizi veya memnuniyetlerimizi o site üzerinden yaparız. Sitede 2006 yılından beri 1946 sayfa mesaj yazılmış durumda. İnternette Konya stadıyla ilgili en önde gelen en çok bilginin ve fotoğrafın paylaşıldığı sitelerden birsidir. Özellikle merdivenlerin sarı renkli olması koltuk yerleşiminin hatalı olması son gelen bilgilere göre tartan pist renginin de sarı olması hiç istemediğimiz bir durumdur. Konuya daha hakim olabileceğinizi düşündüğüm için sitenin linkini ekliyorum. Bize yardımcı olup olamayacağınızı, olursanız bizim yapmamız gereken neler var bizden istediklerinizi belirtirseniz bizi mutlu edersiniz. İlginiz için şimdiden teşekkür eder iyi çalışmalar dilerim.”

……………

 

“Tüm dünyada tartan pist suni çim iken, neden dünya standartlarında dediğimiz yeni stadyumumuzda sarı renk yapılıyor?”

……………

“@ugurozteke Bu konudan taraftarlar olarak rahatsızlığımızı size bildiriyoruz. Gerekli mercîlere ulaştırabilir misiniz?”

………………..

Bu ve buna benzer 20’nin üzerindeki mesajı hep gülerek okudum. Çünkü bu işte bir yanlış anlaşılma olduğuna inanmıştım.

….

Ve dün bu satırları yazmadan önce Büyükşehir’de bu konudaki bir yetkiliyi aradım ve söze aynen şöyle girdim “Abi spor kamuoyunda yanlış bir algı var. Tartan pistler sarı olacak diye. Böyle bir şey olabilir mi?”

….

Aldığım cevap “Evet abi yanlış algı yok. Tartan pistler sarı olacak”

Hıııııı.

Tokat yemiş gibi oldum. Salakça konuşmaya devam ettim “Abi neden sarı?”

El cevap “İstişare edildi sarı olmasına karar verildi”

…….

Yaşasın istişare heyeti… Yaşasın Konya… Yaşasın Konyaspor… Yaşasın Kartal’ın vefakar taraftarı. Yaşasın yeşil-beyaz ve sarı….

…..

Bizim yöneticilerimizi vekillerimizi eleştirmeye geldi mi “Ne olacak saksıyı koysan seçiliyor” denir yaa. Burası Konya sen yüzde 70- 80 destek olursan bu anlı şanlı istişare heyeti de yeşil ve beyaza en uyumlu renk olarak b… sarısını koyar. Ne koysam yiyeceksin. Ne dersem yapacaksın.

…..

Yaşaaaa Konyaspor…

 

GÜNÜN OKKALI SÖZÜ

Otoriteye hiç düşünmeksizin inanıp teslim olmak, çağımızda en büyük düşmanıdır...

NE ZAMAN ADAM OLURUZ?

Sıkıntılı Suriyelileri iyi tespit edebildiğimiz zaman ADAM oluruz

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
4 Yorum
Uğur Özteke Arşivi
SON YAZILAR