İbrahim Yapıcı

İbrahim Yapıcı

Teşekkürler Çocuklar

Teşekkürler Çocuklar

Ligin ilk yarısının son maçında evinde güçlü rakibi Beşiktaş’ı konuk eden temsilcimiz o son dakikalarda attığı golle sahadan galip ayrılmasını bildi. Bugün sahada çok akıllı top oynayarak takım ritmini bozmadan son dakikalara kadar savaşarak puanını almış oldu.

Bu sezon üstün bir performans gösteren oyuncular üstündeki rakibinin puan kaybetmesinden dolayı biraz daha yaklaşarak bu yarışta bende varım dedi.

Geçen hafta oynanan Hatay maçında sarı kart cezalısı durumunu düşen Ahmet Çalık ve Serdar Gürler’in cezalı duruma düşmesi hemen hemen herkesi tedirgin etmiştir. Bu oyuncuların yokluğunda hocanın takım kurgusu değişmiyordu lakin bunların yerine Adil ve Michalak’ın ilk on bir de başlaması kadar doğal bir şey yoktu. Hatay maçında oynadığı oyunun üstüne koyan Polanyalı oyuncu Michalak gerçekten beklenileni vermeye başladı. Bazen o koşularında bile toptan önce kaleye varacağını bile düşünebilir insanlar.

Maça baktığımızda gerçekten rakip kötü durumda olsa da büyüklüğünü gösteriyordu. Bizden daha çok gol pozisyonlarına giren Beşiktaş o beklenen golü atamadı. Tabiiki bir faktörde kalecimizin performansının gitgide üstüne koymasıdır. Net kurtardığı gollük pozisyonlar vardı kaleci Sehic’in. İlhan Palut’un bir oyun anlayışı vardır. Topu stoperlerle ileriye taşımak ve gol yollarında bekleyen oyuncularımıza ulaştırmaktır. Rakipler artık olayı yavaş yavaş çözmüş olacak ki ön bölgede Konyaspor’un çıkışına izin vermiyordu. Aynı şekilde Konyaspor’da Pjanic’e önlem almış durumdaydı. Top dağılımını yaptırmayan temsilcimiz çoğu zaman bunda başarılı oldu.

Dakikalar sonlara yaklaşınca bizim yanımızda ve karşı tarafa baktığım zaman çoğu taraftar maç berabere bitecek diyerek stadı terk etmeye başlamıştı. Ama şunu unutmayalım ki hakem o son düdüğü çalmadan maç bitmez. Bu olaylara daha geçen hafta ve önceki haftalarda da şahit olduk. Michalak’ın maçın son dakikalarında o müthiş deparı ve gerilerden gelen Skubic’in nefis asisti ile Ahmet Hassan’ı topla buluşturdular. Teknik ve becerisini kullanan Mısır’lı oyuncu da güzel bir vuruşla takımını öne geçirip puanı kapmış olduk.

Bunun için sonsuz teşekkürler çocuklar. Bize ve herkese yaşattığınız bu güzel sezon için.

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
İbrahim Yapıcı Arşivi
SON YAZILAR