İbrahim Yapıcı

İbrahim Yapıcı

Yukarlara Kar Yağıyor....

Yukarlara Kar Yağıyor....

Uzun yıllardır lige öyle bir başlangıç yapan Konyaspor görmedim. Taraftar her sene düşmeye oynayan bir takım gördüğü için hep mutsuz olmuştu. Ama bu sene farklı bir Konyaspor izliyoruz. Ne yaptığını bilen oyuncuların nerede duracağını hoca oyunculara iyi anlatmış.

Şu da bir gerçek ki bu ligin en iyi defansı Konyaspor'da. Abdülkerim, Ahmet Çalık ve Guilherme uyumlu bir üçlü çiziyor. Eğer yanlış hatırlamıyorsam Ahmet Çalık ve Abdülkerim Bardakçı'nın bu sezon sözleşmeleri bitiyor. Daha anlaşma zemini olmadığı için sözleşmeleri uzatılmadı. Bir an önce bu iki oyuncunun sözleşmeleri yenilenmeli ve uzatılmalıdır.

Fenerbahçe maçına gelecek olursak gelecek hafta kendi evinde son saniyelerde Alanyaspor'a yenilmenin dezavantajı ile Konyaspor maçını geldiler. Haftalardır kadro kalitesi olarak bu ligin üstünde olmasına rağmen ligde iyi işler yapamıyorlar. Konyaspor ise Trabzonspor'dan sonra ligde tek mağlubiyeti bulunan takım. Geçen hafta oynanan Galatasaray maçında da üstün oynamasına rağmen şanssız bir şekilde sahadan yenilgiyle ayrıldı. Ama bütün futbol otoritelerinin görmüş olduğu gibi Konyaspor bu sezon üst üste maçları koyarak daha iyi bir takım görüntüsünde.

Fakat eğer yukarıları hedefleyen bir Konyaspor olmak istiyorsak yedek kulübe mizin daha zengin olması gerekir. Hocanın kulübenin zengin olmamasından dolayı eli kolu bağlı kalıyor sonradan oyuna dahil olan oyuncuların takıma bana göre hiç bir katkısı bulunmuyor. Buradan isim vermeyeceğim ama kulübede sonradan giren oyuncuları kim nereden buldu anlaşılır gibi değil. Demem o ki devre arasında oyuna direkt katkı sağlayacak oyuncu almak şart.

Hocaya da bir parantez açmak gerekirse Konyaspor adına gerçekten uzun yıllar daha çok iş yapacak bir hocamız duruyor. Konyaspor kazanırsa hoca kazanır hoca kazanırsa Konyaspor kazanır. Umarım bu birliktelik daha uzun yıllar sürer.

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
İbrahim Yapıcı Arşivi
SON YAZILAR