Halil Özkan

Halil Özkan

YÜZÜME SÖVME, ARKAMDAN SÖV DER GİBİ...

YÜZÜME SÖVME, ARKAMDAN SÖV DER GİBİ...

Kısa adı PUİS olan Petrol İşverenler Sendikası’nın aldığı karara göre artık benzin ve akaryakıta yapılan zamları sendika medyaya duyurmama kararı aldı.

Bir nevi zam haberleri artık yasaklandı. Gerekçesi ise bir o kadar gülünç durumda;  Sosyal medyadan insanlara zam haberleri verdikleri zaman ağır küfre maruz kalıyorlarmış halk tarafından.

Sendikanın yedikleri küfür zoruna gitmiş anlaşılan zamları azaltmak yerine küfürü önlemek için veyahut duymamak, görmemek için duyuru yapmama kararına vardıklarını açıkladılar.

Artık yüzümüze karşı değil de arkamızdan sövsünler mi diyorlar acaba.

Bu kararın ardından vatandaş yalnızca istasyonda çalışan pompacı tarafından araçlarına ne kadar yakıtı ne kadara alacağını öğrenecekler.

Küçük bir tüyo: Eğer insanlar yapılan şeye küfür kıyamet saldırıyorsa bilin ki o yapılan olay pek de hayra alamet değildir.

Yeni düzenlemeyi duyurmuyor olmanız ve tepki küfürlerini duymuyor olmanız yaptığınız şeyin çok kötü olduğu gerçeğini değiştirmez.

Sendika işin farkında büyük zam kokusunu almış olmalılar ki böyle bir yaptırım kararı almışlar.

İlerleyen süreçte büyük bir zam gelmesi muhtemel bunun içinde şimdiden önünü kesme girişiminde bulunmuşlar. Çok saçma bir gerekçe çok saçma bir hareket oldu bu karar.

Neymiş efendim adamlar zam yapacaklar fakat yapılan zammın haberini yapmayacaklar. Vatandaş neyi ne kadardan alacağını bilmeyecekmiş bu durumda vatandaş petrol istasyonlarında çalışan gariban pompacılara patlayacaktır. Sinirlenen vatandaş da kavga çıkartacaktır.  Umarım bu saçma karar daha fazla sürmez.
Artık zamları da doğrudan alışveriş yaparken öğreneceğiz.

Hadi hayırlısı bakalım…

Önceki ve Sonraki Yazılar
Halil Özkan Arşivi
SON YAZILAR