Uğur Özteke

Uğur Özteke

AK PARTİ KONYA’DA “DİRİLİŞ RUHU”…

AK PARTİ KONYA’DA “DİRİLİŞ RUHU”…

Konya heyecanla cumhurbaşkanını eksiksiz hatasız karşılayabilmek için artık son rötuşları yapıyor.  Ve Konya AK Parti belki de uzun bir aradan sonra ilk defa bu kadar dingin ve çalkantısız.

Bugünlere geçmeden Konyaspor sevdalısı okurumuz Erkan Haluk Bey’in çok yerinde bir hatırlatmasını yapmak istiyorum. 

Erkan Bey şöyle bir hatırlatma yapıyordu;

“ÜSTAT KONYASPOR’LA SOSYAL MEDYADA OLUMSUZ PAYLAŞIM YAPANLARA BİR EL ATSAN. SANKİ KONYA’NIN DEĞİLDE BAŞKA ŞEHRİN TAKIMI KONYASPOR…”

………

Ah Erkan abicim bizim öyle bir el atma şansımız mı var ki?

Ama tespitiniz o kadar yerinde ki. Sosyal medyada sadece Konyaspor için mi Allah korusun sizin için bizim için de, bir sürü sahte hesapla ile neler yazılmıyor ki?

Kesinlikle değişimden ve yenilenmekten yanayım. Teknoloji eksiksiz takip etmeliyiz. Ama yaptığımız işlerin, yazdığımız cümlelerin, yaptığımız iddiaların bir yerde kul hakkına geçmemesine vebaline hassasiyet göstermeliyiz. İnanın kim için kim yaparsa yapsın bazen okurken ben iğreniyorum.

Hele Konyaspor meselesi ise çok daha acı. Ama bu noktada işlerin buralara kadar düşmesinde Konyaspor’u yönetenlerin sorumluluğu olduğuna inanıyorum.

Gelelim bugünkü AK Parti KONYA’ya.

Kim ne derse desin Sayın Cumhurbaşkanımız AK Parti İl Başkanlığı konusunda nokta atışı yaptı. Ve en doğrusunu yaptı.

Şimdi bir şey yazacağım buna belki bazı AK Partililer bile kızacak. Hatta geçen gün dostumuz ve yazar ailesinden Ahmet Çapanoğlu abi bizim bu demek istediğimizi tam diyemeyince kıvırmış, kıvırmış ve demiş ki “Bilen bir kişi var”…

Bunu bir kişi biliyor, bir kişi doğru yapıyor, bir kişi güzel yapıyor. Yani o tek kişi de Recep Tayyip Erdoğan oluyor.

Sonra sözüm ona muhalefet etmek isteyenler ile bu cümleye tarihe bakıp tepki verenler “Ne o? Tek adam mı demek istiyorsun?” …

Yahu bunda kızacak ne var ki?

Demokrasi ise, demokrasi.

 İstişare ise, istişare.

Temayül ise temayül.

Eeeee sonunda da bir kişi bir kişiyi işaret edecek. İşte o kişi de bu işlerin en tepesindeki isim Sayın Recep Tayyip Erdoğan. Bunun tek adamlıkla ne alakası var ki? Haaa bu tek adamlıksa tek adamlık olsun bakalım ne olacak?

Biz Konya’ya döndüğümüz zaman o tek adam Konya için en isabetli kararı verdi ve Hasan Angı’yı İl başkanı olarak atadı.  İşte partinin 2001 ruhu denilen o ruh Konya için bundan sonra yeniden alevlenecek.

Hasan Angı’yı tanıyanlar tanır. Tanımayanlar ise artık tanımalı. Bir kere maddi yönden kimseye minneti ve ihtiyacı yok. Siyasi beklentilerini artık çöpe atmış sadece inandığı için bu işe yeniden dönüyor.  Bence tekrar İl Başkanı olarak atanmasa idi Sayın Hasan Angı’nın keyfi yerinde idi. Bu dünyanın en rahat ve huzurlu insanı idi.

Hasan abim şimdi yine kararacak ve alacak eline kalemi kağıdı ya yazacak ya da silecek. Çünkü Angı’nın ötelemesi ya da beklentisi olamaz.

Ama tekrar söylüyorum AK Parti Konya’da kan kaybetmeyecekse Konya için en olabilecek iki isimden birisi Sayın Angı idi.

Bu arada Sayın Cumhurbaşkanı’nın Konya’ya gelmesi Konya için yeni müjdeler demek.

Konya projelerinin beyefendinin önüne bir kez daha gelmesi demektir.

Zaten aldığımız bilgilere göre metrosundan çevre yoluna, Şehir hastanesinden sanayi bölgelerine, Numune Hastanesine tüm çalışmalar tek tek Sayın Cumhurbaşkanımızın çantasına konulmuş.

Bende iki konuya heyecanlanıyorum. Biri Ecdat Bahçesine biri de Selçuklu’nun Kongre Merkezine. “Kalehan” olarak da isimlendirilen bu bahçe farklı ve alanında tek, Uğur İbrahim Altay’ın kongre merkezi ise İstanbul için bile örnek gösterilen muhteşem bir proje.

Konya olarak bugünü Cumhurbaşkanımızı kazasız belasız ve en az şekilde kızdırarak tamamlayabilirsek Konya hedeflerine beş yıl önceden ulaşmış olacak diye inanıyorum.

 

GÜNÜN OKKALI SÖZÜ

Mezardakilerin pişman oldukları şeyler için, dünyadakiler, birbirini kırıp geçirmektedir.

 

NE ZAMAN ADAM OLURUZ?

Sıkışan trafikte 10 saniyeliğine ayağımızı gazdan çekip yandan gelene ya da geçmek isteyene yol verdiğimiz zaman daha iyi ADAM oluruz.

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
13 Yorum
Uğur Özteke Arşivi
SON YAZILAR