İbrahim Yapıcı

İbrahim Yapıcı

Aykut Kocaman’a Sesleniş…

Aykut Kocaman’a Sesleniş…

Beşiktaş maçından sonra yazmış olduğum yazıda önümüzdeki Rize ve Gaziantep maçlarından en azından dört puan alırsak biraz toparlanırız diye düşünmüştüm. Fakat görünen o ki bu oyuncu grubuyla dört puanı bırakın bir puan bile almak çok zor gözüküyor. Rize maçında yapılan bireysel hataların skoru nasıl etkilediğini hep beraber görmüş olduk. Rizespor’lu oyuncular otobanda gider gibi hiçbir zorlukla karşılaşmadan bu sezon hiçbir takıma üç gol atmamışken Konyaspor ağlarına üç golü sığdırdılar. İki takım içinde puanların birbirine yakın olması ve kazananın takımın biraz daha nefes alacak olması için bu maç iki takım içinde önemliydi. Maçın önemini Rizespor anlamış olacak ki maçı kazandılar.

Şimdi Aykut Kocaman’a sesleniyorum;

Sevgili hocam Konya’da Eski Garaj bölgesinde bir tellal pazarı var. Konyalı olup ta tellal pazarını bilmeyen olmaz. Orada az kullanılmış ürünler satılır. Hocam sizden ricamız bu oyuncuların bir kısmını alıp oraya götürüp elden çıkarmanızı istiyoruz.

Sevgili hocam kornerlerde iki oyuncu topun başına geçmesini hala bir türlü anlayamadık. Siz diyorsunuz ki bu bir taktik. Hocam bu taktik tutmuyor bunu her kez görüyor ama bir türlü siz görmüyorsunuz. En azından bir oyuncu gitsin de ceza alanı içinde oyuncu fazlamız olsun.

Sevgili hocam bu Amir’den Bajic’ten Erdon Daci’den, Anicic’ten Mücahit’ten ve daha yazamadığım oyuncu inanın çıkar hiçbir şey olmaz kendinizi yormayın ve yıpratmayın.

Sevgili hocam bu oyuncular kaleye şut çekmesini bir türlü öğrenememişler ki vurdukları toplar hep ya dışarı gidiyor ya da cılız bir şut olarak kaleciye gidiyor.

Sevgili hocam kanatlardan neden şöyle iyi bir orta açılamıyor ki onu da sormak istiyorum.

Sevgili hocam bu dediklerimi inanın okuyun yoksa bu Konyaspor sizi de bitirecek kendisini de bitirecek.

Bir dahaki yazımda da yönetime sorulacak sorularım olacak… Umarım sorulacak soruları ertelerim…

Selam ve sevgi ile…

 

 

 

 

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum
İbrahim Yapıcı Arşivi
SON YAZILAR