İbrahim Yapıcı

İbrahim Yapıcı

Bireysel Hatalar Kurbanıyız…

Bireysel Hatalar Kurbanıyız…

Ligin en az gol yiyen takımı son beş maçta on sekiz gol yemiş. Deyim yerindeyse gelen vurmuş giden vurmuş. Bu takım ligin ilk yarısında en az gol yiyen takımı iken bir anda kalesinde en çok gol yiyen takım görüntüsü çizmeye başladı.

Geriye dönecek olursak bu takımı demek ki Ahmet Çalık ve Serdar götürüyormuş diyebiliriz. İkisi de elimizden kayıp gidince defans hattında ve kanat yollarında istenileni bir türlü yapamayan bir Konyaspor gözükmeye başlamış oldu.

Maçın başında öne geçen temsilcimiz savunmada Adil’in kendi kalesine gol atmasıyla bireysel hatalara başlamış oldu. Arkasından Sehic’in inanılmaz hatasından ikinci golü de kalemizde görmüş olduk. Buradan defalarca yazdığımız ve her kez gibi benim de çok korktuğum kalecinin topu sahaya stoperle veya orta saha oyuncusu ile oyuna başlaması her zaman bir risk olmuştur. Önceki haftalarda da aynı oyun tarzı ile başlayan Konyaspor kendi kendini yakmayı başardı. Geçen hafta lider Trabzon aynı bizim oynadığımız bu takıma dört gol atmamış mıydı. Ama defans hattındaki hatalar bununla da kalmıyor ve hemen arkasından topa eli ile müdahale eden Skubic giderek biten ümitleri bitirmişti.

Şu bir gerçek ki biz kendi kendimize yenildik. Eğer bireysel hatalar olmasaydı Alanya sporun o kadar çok oyun olarak kazanacak gücü yoktu.

Buradan transfer yapılmadı takıma düzgün bir oyuncu alınmadı demek artık yersiz. Gerçi devre arası aldığımız oyunculardan da sadece Hamilton’u oynatmakla yetiniyoruz. Bana göre Adil yerine Uğurcan Yazgılı ile oyuna başlamayı hoca bir denese iyi olmaz mıydı diye düşünüyorum.

Maçlarda hep hakem hatalarından bahsediyoruz bu maçta da hakem hatası olmadı değil lakin biz bu şekilde hatalar yapmaya devam edersek önümüzdeki Galatasaray maçından da puansız ayrılırız. Hocanın mutlak bu duruma el atması gerekecektir.

Ligin ilk yarısında iyi oyun oynayan bu takımın oyuncuları değil miydi. Hatta her maçtan sonra kulüp başkanımız dahi sosyal medyadan güzellemeler yazmıyor muydu. Takım kötü gitmeye başlayınca başkanı da ortalarda görmemeye başladık. Bu takımı ayağa kaldıracak sizler değil misiniz? Yoksa kötü gidince ilk terk edecekler siz mi oluyorsunuz.

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
İbrahim Yapıcı Arşivi
SON YAZILAR