Uğur Özteke

Uğur Özteke

Fatma Toru’yu Eleştirenler Merve Kavakçı’yı Nasıl Unuttu?

Fatma Toru’yu Eleştirenler Merve Kavakçı’yı Nasıl Unuttu?

AK Parti’de Meram Belediye Başkan aday adayı olarak Fatma Toru’nun açıklanmasından sonra birileri ortalığı toz dumana katıyor. Ya da kattıklarını filan sanıyor. O günden bugüne karşıya geçtim Meram’ı izliyorum.

Allah için yiğidi öldürsek de hakkını vermemiz gerekirse Fatma Toru’yu eleştirenler de ne MHP’li, ne CHP’li, ne Saadet Partili, ne BBP’li ne de bilmem ne görüştekiler…

Fatma Hanım’a ya direkt ya da en direkt olarak gönderme yapanlar sözüm ona da AK Partili. Bunlar AK Partili diğerlerinin ise vatan haini. Bunlar güya Meram’ı severler, Meram’ı düşünüyorlar… Bunlara bakıyorum yemin ediyorum on tanesinden dokuzu ya Selçuklu’da oturuyorlar, ya da Karatay’da. Yani Meram’da AK Parti için oy bile kullanamayacaklar.

Aslında bütün sıkıntı bugün, “Biz Başbakan için ölürüz” diye nutuk atanların gerçekleri görememesinden kaynaklanıyor. Veya nemalarının kesilmesinden yana yanıyorlar.

Şimdi Türkiye’de şöyle bir gerçek de var. AK Parti’nin özünü 15 yıl öncesinin Milli Görüş’ü oluşturuyor. Yani Sayın Başbakan çok stratejik yerlerde bile eğer o insanlar gerçek anlamda belli bir bilgi ve tecrübe birikimine sahip ise onun 15 yıl önce MHP’li ya da CHP’li olduğuna bakmıyor ve ona da görev veriyor. Belki de onları sınıyor.

Şimdi sözüm, sözüm ona AK Partililiği kimseye bırakmayanlara.

Evet siz milli görüş felsefesi ile yetişmiş, hangi alanda hangi sektörde hangi yaş grubunda olursa oluşunuz örnek insanlarsınız.

Temizliğiniz, dürüstlüğünüz, yaşam tarzınız ile zaten çevrenizde saygı ve sevgi görüyorsunuz.

Dün milli görüşçü idiniz, rahmetli Erbakan Hoca’ya nasıl inanıp bağlı idi iseniz bugün de Sayın Başbakan’a aynı ölçüde belki daha da fazla güvenip inanıyorsunuz.

Öyle değil mi?

Eğer içinizden bazıları “Yok kardeşim öyle değil” diyorsanız… Böyle diyenlerden ben özür diliyorum ve onları tenzih ediyorum.

O zaman sözüm benim oturup kalktığım, sohbet ettiğim dünkü milli görüşçü, bugünkü AK Partili dostlarımıza. 

……..

Şimdi sizi biraz geriye götürmek istiyorum. Ne olur hafızalarınızı şöyle bir zorlayın.

Türkiye çalkalanıyor. Türkiye bu çalkantıları ile dünyanın gündemine düşüyor. Konu nedir?

Merve Kavakçı isimli türbanlı bir bayan sandıktan milletvekili olarak çıkıyor. Çıkıyor ama bu hanımefendi TBMM’ye gelecek ve yasal hakkı olan yemini edecek…

Hayır… Asla olamaz. Niye? Çünkü o türbanlı. Peki bugün Fatma Toru Hanımefendi’ye caiz değildir. Kadına oy verilmez diyen büyüklerim, o gün Merve Kavakçı için ne düşünüyordunuz?

Ben cahilim bir şey bilmem. Sadece aklıma geldi de siz bilenlere sormak istedim.

GÜNÜN OKKALI SÖZÜ

İnsanlar kulaklarına gözlerinden daha fazla inanırlar.

NE ZAMAN ADAM OLURUZ?

Meram Yeni Yol’da yeni konulan radara rağmen hız yapmadığımız zaman ADAM oluruz.

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum
Uğur Özteke Arşivi
SON YAZILAR