Uğur Özteke

Uğur Özteke

HASAN ANGI ADAMI TEPE TAKLAK YAPAR…

HASAN ANGI ADAMI TEPE TAKLAK YAPAR…

Dün ikindi saatlerinde PUSULA Yayın Grubunun misafirleri AK Parti İl Başkanı Sayın Hasan Angı ile Tanıtım ve Medya’dan Sorumlu Başkan Yardımcısı Ahmet Fatih Özboyacı, İl Yönetim Kurulu Üyeleri İsmail Özdemir ve Şeyda Boydak ile basından sorumlu arkadaşımız İsmail Koç idi.

Hasan abimiz il başkanlığı görevini aldığı günden bu yana öyle bir angaryanın içine girdi ki “Allah düşmanın başına vermesin” dedikleri cinsten. Kim ne derse desin bu iş tam “davulun sesi uzaktan hoş duyulur” sözü gibi. Hasan abimiz parti ile kongreler ile filan değil Konya’nın artık kemikleşmiş, kronikleşmiş sorunlarını çözmek için tek kelime ile uyumuyor.

6.jpeg

Dün Hasan abimiz ve genç ekibini gazetede ağırlarken yine bir hesaplama hatası yapmış (!) ve konuklarımızı ağırladığımız güne havaalanı ve uçakların siste inememesi yüzünden yaşadıklarımızı yazmıştık.

Gerçi biz o satırları yazarken STK’lardan siyasete kadar bu işlerin her merhalesinden geçmiş, Bakanlıkta bile direkten dönmüş, kulak arkası tabiri bile az kalacak bir “UÇAK MÜHENDİSİ”nden söz ediyorduk.

Sorarım size o ilk yıllarda değil bugün bile 15 yıllık ustalık dönemindeki AK Parti’nin içinde bugün kaç Türkiye birincisi uçak mühendisi var? 

Değil siste buza bile uçağı indirecek sistemi ve yöntemi ezbere bilen Hasan abimiz uçak olayından başladı Konyaspor’a kadar pek çok konuyu samimi bir şekilde bizlerle paylaştı.

Onları da geçtik.

Hasan abimiz dün gece bizim yazımız internete girince hemen harekete geçmiş ve ilgili Bakana durumu özetlemiş. Bakan Bey konunun süratle çözüleceğini de Hasan abimize yazmış. Bu satırları ve yazışmaları Sayın Angı’nın cep telefonundan kendisinin izni ile tek tek okuduk.

İşte benim Hasan abim bu.

Sadece son 16 yılda biz bu insana gözü kapalı niye bu kadar güveniyoruz anlatabildik mi?

Durun daha bitmedi. Sayın Angı, sadece bu iniş aleti ile değil peronlardan apronlara kadar Konya hava alanının en üst seviyeye getirilmesi için “kokpitte kalkış düğmesine basmış”…

Teşekkürler Hasan abim, Allah senden razı olsun.

KONYASPOR ŞİMDİ NE OLACAK?

Dün çok hızlı bir gelişme vardı. Bu telaşe içerisinde Atiker Konyaspor Kulübü ile ilgili flaş bir gelişme oldu. Ankara Cumhuriyet Başsavcılığının kararı ile ByLock nedeni ile Konyaspor Kulübü başkanlığından istifa eden Ahmet Şan’da büyük bir olasılıkla 23 Ocak’ta 2. Ağır Ceza’da çıkacağı ilk mahkemede beraat edecek. (Hakkında başka deliller yok ise. Ya da Savcılığın başka belgeleri yok ise)

Bir süredir sabırsızlıkla Konyaspor ile ilgili gelişmeleri yazmamak için ısrarla direniyorum.

Mesela Çağdaş Gültekin isimli dostumuza bile sözümüz vardı.

Konyaspor yazısını işte bu yüzden yazmıyordum.

Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek’ten Sayın Hasan Angı’ya, Genel Müdür Mehmet Baykan’dan, mevcut Başkan Fatih Yılmaz’a, özetle siyasetten spora Konya’da kim varsa, Konyalı kim varsa Konyaspor denildiği zaman elini taşın altına kim soktu ve sokuyorsa Konyaspor’un adı geçtiği zaman hangi büyük baş isimler konuşuluyorsa şimdi herkes kartını yeniden karacak ve masaya yayacak.

Tüm bize güvenen okurlarımız, dostlarımız, inanan güvenen isimlere Konyaspor ile ilgili niye tek satır yazamadığımı şimdi daha iyi anlatabiliyoruz.

Çok şükür.

Bu konuları belki önümüzdeki günlerde daha geniş ve detaylı açabiliriz.

Bugünkü yazımızın özeti.

İnşallah Konya için önümüzdeki günler daha iyi olacak.

 

GÜNÜN OKKALI SÖZÜ

Kalbi dürüst olmadıkça kulun imanı doğru olmaz. Dili doğru olmadıkça da kalbi doğru olmaz.

 

NE ZAMAN ADAM OLURUZ?

Hava karardıktan sonra tek farlı ya da farları yanmayan araçlarla trafiğe çıkmadığımız zaman daha iyi ADAM oluruz.

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum
Uğur Özteke Arşivi
SON YAZILAR