Ümit Altunbaş

Ümit Altunbaş

HOŞ GELDİN ONBİR AYIN SULTANI YA ŞEHR-İ RAMAZAN

HOŞ GELDİN ONBİR AYIN SULTANI YA ŞEHR-İ RAMAZAN

Değerli okurlarım bundan sonra “Fiziki Engelli Olan Ama Kalemde Engel Tanımayan Yazar” olarak siz değerli okurlarıma kalemimden dökülen yazılarımı paylaşacağım inşallah.

Merakla beklediğimiz, kavuşmayı çok istediğimiz Mübarek Ramazan-ı Şerife şükürler olsun ki ulaşmış bulunmaktayız. Kalplerin ilahi huzurla dolduğu sabrın, şükrün hakim olduğu her günü ayrı bir heyecan her günü ayrı bir mutluluk olan adı güzel kendi kendi güzel olan Ya Şehr-i Ramazan.

Bereketli iftar ve sahur sofralarının kurulduğu paylaşmanın asıl bu güzel ayda daha fazla  hasıl olduğu kurulan bereketli sofraların değil de paylaşmanın huzuruyla damakların ilahi tat  bulduğu adı güzel kendi güzel olan Ya Şehr-i Ramazan.

Yağmur yüklü bulutlar gibi gelerek bereketiyle donatan Onbir Ayın Sultanı, Ya Şehr-i Ramazan… Rabbim bu mübarek ayı hakkıyla idrak eden cümle kullarından eylesin inşallah hepimizi bu mübarek ayda

Rabbimin rahmeti, bereketi, lütfu ve ihsanı cümle kullarının üzerine olsun inşallah. Biraz yazımız dua eder gibi oldu ama olsun! Malum ya rahmet ve merhametin hat safada olduğu Mübarek Ramazan-ı Şerifi idrak etmekteyiz. Bu mübarek ayda ne kadar dua etsek azdır;  çünkü bu mübarek ay af ve merhametin hat safada olduğu en mübarek aydır!

Dillerde Kur'an-ı Kerim Tilâveti, Rabbimizin Esma-ül Hüsna zikri ve rabbimizin oruca daveti; çünkü Ya Şehr-i Ramazandır onun güzel ismi. Hoş geldin Ya Şehr-i Ramazan, şereflendirdin bizleri, güldürdün hep yüzleri çünkü biz ne kadar çok özledik seni seve seve misafir ederiz seni Onbir Ayın Güneşi. Satırlarıma son vermeden önce tüm okurlarıma hayırlı Ramazanlar diliyorum.  Dualarımızın kabul olması dileğiyle…

Dilerseniz bu yazımda biraz da kendimden bahsedeyim.

Satırlarımın başında da demiştim ya “Fiziki Engelli Olan Ama Kalemde Engel Tanımayan Yazar” diye; evet ben bir engelli olarak başarıda hiç bir zaman engel tanımıyorum. Eğitim hayatıma örgün öğretim olarak devam ediyor aynı zamanda da yazmayı duygu ve de düşüncelerimi kaleme dökmeyi çok seviyorum. Rabbim izin verirse bundan sonra siz değerli okurlarıma kalemimden dökülen yazıları paylaşmayı temenni ediyorum. Çünkü başarıya giden yolda hiçbir zaman engel yoktur diye düşünüyorum.  İnsan istedikten sonra bir takım şeyleri elbette başarabilir çünkü ve çünkü başarıya ulaşmak için engelli olmak başarılı olmaya engel değildir!

Satırlarıma burada son noktayı koyuyorum. Tekrar görüşmek dileğiyle. Allah’a emanet olun. Saygılarımla...

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
7 Yorum
Ümit Altunbaş Arşivi
SON YAZILAR