İbrahim Yapıcı

İbrahim Yapıcı

İKİ ALİ MAÇI BİTİRDİ

İKİ ALİ MAÇI BİTİRDİ

Evet, bu maçın neresini anlatayım neresini yazayım bilemedim. Son dakikada yapılan hatanın bedelini ödedik. Maç bittikten sonra klavyenin başına geçip de Konyaspor rakibini önde basıyor, Beşiktaş çok iyi top oynuyor dememize gerek yok.

Maça çıkmadan önce bu sakat ve cezalı futbolcular gerçekten canımızı çok yaktı. Şu Rize maçını da atlatıp milli maç arasına girsek de rahatlasak diye düşünüyorum. Beşiktaş maçında takım olarak kim ön plana çıktı derseniz üç dört futbolcudan başkası yoktu. En öne çıkan da Serkan’dı. Ama kardeşim dakika doksan olmuş üç dakika sonra maç bitecek. Sen orda topu Ali Turan’a neden veriyorsun. Vur gitsin ceza sahasından topunu gönder uzak noktalara.

Ali Turan bizi tam hatırlamıyorum ama böyle üç dört maçta yaktı. En önemli pozisyon ise maçın son dakikalarında Amir’e Necip’in yaptığı penaltı pozisyonuydu. Orda Amir’in yerinde işi bilen başka bir futbolcu olsa direkt kendini yere atıp penaltıyı alırdı. Hadi Amir atmadı Ali Palabıyık da görmedi. Ama VAR odasında duran hakemler ne işe yarıyor ya da ne yapmaya çalışıyorlar anlamış değilim. Penaltı verilseydi şu an başka şeyler yazıyor olacaktık.

Artık önümüzü göremiyoruz. Yukarı ile aramız açıldı. Alt tarafla da makas daraldı. Bu hafta oynayacağımız Rize maçını kesin galibiyetle bitirmemiz lazım. Eğer istemediğimiz bir sonuç alırsak yukarıyı değil aşağı tarafı konuşmaya başlayacağız diye düşünüyorum. Hafta sonuna kadar inşallah eksik oyuncularımız da takıma dönerler.

En başta da söylediğimiz gibi bu maçı Ali’ler bitirdi.

 

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum
İbrahim Yapıcı Arşivi
SON YAZILAR