İbrahim Yapıcı

İbrahim Yapıcı

İstediğimiz Konyaspor

İstediğimiz Konyaspor

Haftalardır kötü gidişine rağmen oynadığı oyundan taviz vermeyen Konyaspor bu sezon en yüksek taraftar sayısına sahip olmasını da fırsat bilerek sahadan galibiyetle ayrılmasını bildi.

TFF’nin almış olduğu karar ile artık stadlarda hes kodu ve aşı aranma şartı bitmiş oldu. Bundan dolayı temsilcimizi izlemeye gelen taraftarlarımız stadı doldurmuş oldu. Konyaspor’un oynadığı futbolla buralara tesadüfen gelmediğini de bütün herkese göstermiş oldu. Önceki haftalarda defans hattında yapılan bireysel hataları hoca oyuncularına iyi anlatmış olacak ki bu defa defansından ileri ucuna kadar bütün oyuncular mükemmel oynadı.

Artık yavaş yavaş sezonun sonu yaklaşmaya başlamışken altımızdaki rakiplerin yanımıza geldiğini düşünürsek Konyaspor’un kaybetmeye tahammülü yoktu. Galatasaray maçına da yüksek konsantrasyonla başlayan temsilcimiz ilk yarıda bulduğu gollerle sahadan galip gelmesini bildi. Bana göre skor daha farklı olabilirdi. Kaçırdığımız gollük pozisyonları atmayı becerebilseydik sahadan üç ya da dört sıfırlık sonuçlarla da ayrılabilirdik. Hatırlarsanız ligin ilk yarısında da şanssız bir şekilde Galatasaray’a mağlup olmuştuk. O maçta da rakipten daha iyi oynamış fakat futbol şansı yanımızda olmamıştı.

Bizlerde bazen kafamızı önümüze eğmemiz gerektiğini bu maçta da anladık. Haftalardır takımı eleştiren defans hattında yapılan bireysel hatalardan dolayı bazı oyuncuları eleştirmeyi çok yaptık. Lakin eleştirdiğimiz de dahi kimseyi rencide etmek gibi bir durum yok. En çok eleştirilen oyuncular dahi bu maçta hata yapmadan oynaması bizim ve takım adına sevindirici olsa gerek.

Artık önümüzde iki hafta deplasmanda oynayacağımız Kayseri ve Fenerbahçe maçları var. Birbirinden zor geçecek bu maçlarda üstüne koyarak ve özgüveni gelmiş bir takım olarak sahaya çıkıp oyuncularımızın ellerinde geleni yapacağından kimsenin şüphesi olmasın.

Bana göre bu haftanın kazananı Konyaspor’dur. Altımızdaki rakiplerin kaybettiğini düşünürsek genel anlamda güzel bir hafta olduğunu düşünüyorum.

Ligin sonu yaklaştıkça maçlar artık daha çetin geçecektir. Bu sezon ilkleri yaşayan temsilcimiz umarım ligi ikinci sırada bitirir ve o şampiyonlar ligi müziğini Konya stadında bizlere yaşatır.

Neden olmasın…

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
İbrahim Yapıcı Arşivi
SON YAZILAR