İbrahim Yapıcı

İbrahim Yapıcı

KAZANMAYI NE ZAMAN BAŞARACAĞIZ

KAZANMAYI NE ZAMAN BAŞARACAĞIZ

Ligin 22. haftası Fenerbahçe maçı oynandıktan sonra evimizde üst üste iki maç oynayacaktık. Bunlardan birisi Kayseri diğeri ise Göztepe maçlarıydı. Bizim düşüncemiz bu iki maçtan altı puan alarak yukarılara çıkmak istiyorduk.

Şunu da bilmeliyiz ki maç oynanmadan puan alınmıyordu. Bu düşünce doğru çıktı. Kayseri maçından puan alamadık ve arkasından da Göztepe maçından bir puanla yetindik. Düşüncemiz ya da isteğimiz olmadı. Baştan iki takım içinde zor bir maç olacağı tahmin ediliyordu.

İlk yarı başladığında maçın hakimi Konyaspor‘du. Oyun disiplininden taviz vermeyen Konyaspor golü de dakika 18’de Filipovic’le buldu. Yanlış hatırlamıyorsam bu gol kornerden atılan ilk golümüz olması lazım sezon içinde. Ama ilk yarı böyle bitip takımlar ikinci yarıya başladığında ne tuhaf ki oynayan takım Göztepe oldu. Defansımızın hatasını iyi değerlendiren Yasin skoru eşitledi. Biz sadece izledik. Golü bulduktan sonra Konyaspor tekrar oynamaya başladı.

Dakikalar doksanı gösterdiğinde Jahovic sayesinde penaltı kazandık. Topun başına geçen deneyimli penaltı ustamız Skubic geçti. Kaleci Beto’nun kurtarışıyla galibiyetten olduk derken daha net pozisyonda olan Jahovic’in dakika 90+6’da topu boş kale yerine auta atması umutlarımızı bitirdi.

Ligin boyu artık kısalmaya başladı. Bu puanları inşallah çok aramayız. Bundan sonra daha zor bir fikstür bizi bekliyor. Umarım geride kalan on maçımızdan istediğimiz puanları alırız ve ligi iyi bir yerde bitiririz.

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
İbrahim Yapıcı Arşivi
SON YAZILAR