İbrahim Yapıcı

İbrahim Yapıcı

Konyaspor geliyor bak

Konyaspor geliyor bak

Konyaspor ligin dokuzuncu haftasına kadar sadece kötü oynadığı Giresunspor maçı vardı. Bu maçta da yenilmedi ve berabere kaldı. Diğer son beş maçda da iyi oynamasına rağmen galip gelemiyordu.

Bunun için Kayserispor maçı ya aşağıları ile makasın kapanması ya da yukarısı ile makasın açılmaması için önemli maçlardan birisiydi. Geçen hafta oynanan Galatasaray maçında iyi oynamasına rağmen forvet hattımızın olmamasından dolayı ve kendi hatalarımızdan dolayı maçı kaybettik. Ama ilerisi için taraftara umut veren bir oyun oynayan Konyaspor diğer sezonlara göre bu sezon İlhan Palut'un oyun kurgusuyla farklı bir takım gösteriyordu. Kayserispor karşısında ilk yarıda atılan iki golle kazanmasını bildi. Şu bir gerçek ki forvet hattında Cikaleshi olsa belki daha farklı bir skor çıkabilirdi.

Bu yazımda maçtan daha çok İlhan Palut'un konuşulması gerek. Şimdiye kadar Konyaspor'a başarıları yakalatmış olan Aykut Kocaman'dan sonra taraftarın da beğendiği bir hoca ile çalışmakta Konyaspor. Genç yetenekli,özgüveni olan kendi futbol bilgisini oyunculara yansıtmaya çalışan bir hocayla çalışıyor Konyaspor. Uzun yıllar umarım Konyaspor ve İlhan Palut devam eder ve ikisi de başarılara imza atar. Günümüz futbolunda hoca harcamak o kadar kolay ki üç ya da dört maçtan sonra hoca gönderildiğini biliriz. İlhan Hoca'ya desteğin verilmesi lazım.

Konyaspor'un bana göre sadece tek eksiği yedek kulübesinin yeterli olmaması. Ilk 11'de başlayan oyuncuların sakatlanması veya formsuz olduğundan dolayı yerine oynayabilecek oyuncu bulunmamaktadır. Bunun içindir ki ara transfer döneminde yedek kulübesine iyi bir kaç tane transfer yapıldığı takdirde Konyaspor bu sezon ilk beşi zorlayacağı aşikardır.

Bu sezon sadece Konyaspor değil basketbolda ve yavru kartalımız 1922 Konyaspor'da da işler iyi gitmekte. Umarım sezon sonuna kadar tüm takımlarımız ligi iyi bir yerde tamamlarlar. Çünkü bu şehrin ve bu taraftarın daha güzel ve daha iyilerine ihtiyacı var.

Gelecek hafta oynayacağımız Fenerbahçe maçı Konyaspor için farklı olacaktır. Yendiği takdirde ilk beş hedefinden kopmayacağı yenildiği takdirde ise orta alanlarda gidip geleceği bir lig görüntüsü çizebilir. Bunu da hep beraber göreceğiz.

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
İbrahim Yapıcı Arşivi
SON YAZILAR