Uğur Özteke

Uğur Özteke

MHP’DE SESSİZ VE DERİN SÜKUT(!)

MHP’DE SESSİZ VE DERİN SÜKUT(!)

Bugün yine izninizle üç ayrı kesimden, üç ayrı dostumuzdan, üç ayrı konuyu sizlerle gündeme getirmek istiyoruz. 

KOSOVA MAHALLESİ, VEYSEL KARANİ CADDESİ

ZEMZEM SOKAKTAKİ BÜYÜK TEHLİKE…

Duyarlı okurumuz Servet Büyük Bey bölgesindeki büyük tehlikeyi gündeme taşıyabilmek adına fotoğraflarını dahi çekmiş ve konuyu yetkililere iletmemizi istemiş.

Buyurun önce şu fotoğraflara dikkatlice bakar mısınız?

foto-1-552.jpgfoto-2-460.jpgfoto-3-319.jpgfoto-4-203.jpg

“Sayın Uğur Bey fotoğraflarını çekip size gönderdiğim yar Kosova Mahallesi, Veysel Karani Caddesi, Zemzem Kuyusu Sokak’ın hemen karşısı. Burada 2-3 ay önce araçların geçmemesi için 2 adet duba vardı, bir araba hızdan dolayı hem dubaları hem de ağacı yıkıp karşı yola geçti.

Sonra karşıya geçmeye çalışan bir araba yüzünden büyük bir kaza oldu ve ALLAH’a şükür bu kazada ölüm olmadı.

Ben buraya duba takılması için Selçuklu Belediyesine yazdım, ilgilenen olmadı.

Şimdi size yazıyorum, sizde sayfanızda yayınlar ama buna rağmen buraya yine önlem alan olmazsa ileride burada bir kazada ALLAH korusun biri ölürse vebali bu şehri yönetenlerin olacaktır.

Saygılarımla…

………………

Evet birileri için çok küçük ve önemsiz gibi görünen bir durum okuyucumuzun da dediği gibi Allah korusun yarın bir insanımızı ya sakat bırakır ya da öldürür.

TRAFİKTE SAYGI 

Halit Oydemir isimli okurumuzda şehirdeki trafik sorununa çok farklı bir yerden değiniyordu. Üstelik de fotoğraflı.

Buyurun önce Halit Bey’in ne demek istediğini birlikte okuyalım;  

“TRAFİK” POLİSİ

Sayın Özteke,

Trafik, malum her şehirde olduğu gibi Konya’da da ciddi sorun. Aslında sorun sürücülerde. Yollar, trafik Işıklarının yanma süreleri oldukça iyi. Fakat sürücülerimizin sabırsızlığı, iki araç önde durma isteği, kuralları hiçe sayma, birkaç adım öteyi görememe gibi sorunlar trafiği çekilmez hale getiriyor. Özellikle servis araçları ve dolmuşlar kural tanımamakta ısrarcılar.

Bu fotoğrafta nedeni açıkça belli oluyor.

Her ışıkta olduğu gibi kule kavşağında da dolmuş yaklaşık 10 araç sürücüsünün hakkını yiyerek taralı bölgeden en öne geçiyor. Zaten alışılmış sahne.

Bu durumu nasıl çözeriz diye düşünürken “kadı” da dolmuşun arkasında yerini alıveriyor.

Sağda solda pusuya yatıp hız sınırı uygulaması yapması kolay.

Sorun şehir içi trafiğini halledebilmek. Bu vahim durum karşısında anlıyoruz ki trafikte herkes kendi kurallarını uyguluyor.

İçişleri Bakanlığımızın da trafik konusunda en hassas olduğu dönem.

Yazık ki ne yazık.

Saygılarımla.

foto-5-129.jpg

MHP’DE SESSİZ VE DERİN BİR SÜKUT VAR

Türkiye’yi bilmeyiz ama Konya’mızda Cumhur İttifak’ın adaylarının açıklanmasının ardından çok derin bir sükut hakim. Kimse kimseye yüksek sesle bir şey diyemiyor.

Amma velakin bu sosyal medyada bazı derin MHP’liler yine de duramıyorlar.

İşte en az 30 yıldır MHP cenahında tanıdığım şehrin Konyaspor’una kadar nüfus etmiş bir ülkücünün şu sosyal medya paylaşımı da bizim görüp de diyemediklerimizi adeta haykırıyordu; 

“Konya’da gergin bekleyiş sona erdi mi bence siyaset sahada gerildi.

MHP’liler mutlu değil Ak partililer zafer kazanmış gibi gurur ve kibir içerisinde ama Cumhur İttifakı Konya’da sıkıntılı. İstifa edip aday olan arkadaşlarımız biçare şimdi herkes sessiz bekleyişte. Şimdi soruyorum 2014’te kaç belediye kazandık? Kazandığımız başkanların kaç tanesi MHP’de siyasete ve hizmete devam etti? Kazandığımız ilçelerin nüfus ve büyüklüğü neydi? Kaybedenler neden tekrar aday oldu?

Bugün kaç ilçe kazanabiliriz ve ilçe büyüklükleri ne 2014’te ne kazandık da şimdi neleri kaybettik? Genel merkeze dün ne verdik ki bugün itiraz ediyoruz?

Demem odur ki sakin olup görelim fevri davranışlardan ve söylemlerden uzak duralım. Görelim bakalım Mevla’m neyler neylerde güzel eyler saygılarımla…”

 

GÜNÜN OKKALI SÖZÜ

Nesine güvenirsin bu yalan dünyanın? Geçmişi tufandır. Geleceği kıyamet.

 

NE ZAMAN ADAM OLURUZ?

Yeşil Meram Kavşağı’nda yayalar tramvaya yetişebilmek için kendilerine kırmızı ışık yanarken hızla gelen araçların önüne atlamadıkları zaman daha iyi ADAM oluruz.

 

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
13 Yorum
Uğur Özteke Arşivi
SON YAZILAR