İbrahim Yapıcı

İbrahim Yapıcı

Sessiz Bekleyiş

Sessiz Bekleyiş

Kongre zamanı pandemiden dolayı haziran ayına ertelendi. Bu sebepten dolayı Konyaspor önünü göremiyor. Yeni başkan kim olacak, yeni gelecek olan yönetim mevcut teknik ekiple çalışmaya devam edecek mi ve hatta hangi oyuncuların gidecek hangi oyuncuların takımda kalacağı belirsizliği sürüp gidiyor. Ama Konyaspor boşluk kaldıramaz. Bir an önce kongrenin yapılıp önümüze bakmamız lazım. Bu şehir artık önümüzde ki sezonda mevcut yönetimin yapmış olduğu hataları kaldırmak istemiyor.

Fakat yeni gelecek yönetim önceki yönetimin düşmüş olduğu hatalara düşmemesi için bir basın birimi kurması gerekiyor. Taraftar kendini sosyal medyada yırtıp dururken o yöneticilerin sessiz beklememesi gerekiyor. Bu yüzden dolayı taraftarla yönetim arasında bir köprü olması gerekiyor. Eğer o büyük Konyaspor taraftarını küstürürlerse şu yaşadığımız pandemiden dolayı aynı bu sene olduğu gibi boş sahada top oynar oyuncular.

Acısıyla tatlısıyla bir sezonu da lig de kalarak bitirmiş olduk. Bundan sonra önümüze bakmalıyız ve önceki senelerde yapılan hataları tekrarlamamız gerekiyor. Geçen hafta basın toplantısı düzenleyen başkan Hilmi Kulluk’un söylediği borç miktarı her sene katlana katlana yukarılara tırmanır gider. Tırmandıkça da yönetimin başına kimse gelmek istemez.

Artı bir parantez açmak gerekirse bu sene bütün takımlarımız sınıfta kaldı. Konyaspordan , 1922 Konyaspor’a oradan Büyükşehir Baskete kadar tel tel döküldük. Fakat Konya basket için söylüyorum daha her şey bitmiş değil önümüzdeki Cuma günü yarı finale çıkacak basket takımızı desteklememiz lazım ve o takım Basketbolda bir üst lige çıkması için taraftar desteğini göstermemiz lazım. Umarım Konya Basket yarı finali geçer ve final oynamaya hak kazanır. Temennimiz bu şekilde.

Ayrıcana Basketbol Federasyonunun almış olduğu karar ile maç saati Cuma günü ve bu ülkenin yüzde doksan dokuzu Müslüman olan bir ülkede maçın verildiği saat ister istemez herkesi rahatsız etti. Fakat kulübün ve taraftarın baskısıyla mı diyelim yoksa basketbol federasyonun çark etmesinden dolayı maç saati değişti ve doğru bir saate almış oldular.

Demek ki birlik beraberlik olunca üstesinden gelemeyeceğimiz hiçbir sorun kalmaz.

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
İbrahim Yapıcı Arşivi
SON YAZILAR