İbrahim Yapıcı

İbrahim Yapıcı

Tek kelime ile Rezalet

Tek kelime ile Rezalet

Kendi evinde Kayserispor ile berabere kaldıktan sonra Rizespor maçının ne kadar önemli olduğunu önceki yazımda belirtmiştim.

Kim ne derse desin bu kadro Süper Lig'in en kötü kadrolarından birisidir. Kalecisinden defansına orta sahasından forvetine kadar tel tel dökülen bir oyuncu gurubuyla maç oynamaktayız. Tabii ki hocanın da yanlış oyuncu değişiklikleriyle bu sonuca direkt etkisi olmuştur. Bu kadroyu oluştururken en büyük hata ise yönetime aittir. Önceki sezona bakarsak hala ders almamış bir yönetim mevcuttur. Görünen o ki ligde kalma ihtimali netleştikten sonra yönetim bir kongre kararı almayı düşünüyor. Lakin bu kadar borcun altında bu kulübe kim başkan olarak çıkacak orası da ayrı bir muammadır.

Rizespor maçında yapılan hataları göz ardı edemeyiz. Ahmet Çalık'ın sakatlığından dolayı Abdülkerim ve Adil'in beraber oynaması Konyaspor için en büyük handikap. İkisi de yaptığı bireysel hatalar yüzünden Rizespor maçı kaybedilmiştir.

Gelecek sezon bilindiği gibi Konyaspor 100. yılını kutlayacaktır. Fakat bu futbolcular ve yönetim olduğu takdirde 100. yılda Konya şehri için bir kabus olarak geçecektir. Bunun için bir an önce önlem alınmalıdır diye düşünüyorum.

Artık cepten yediğimiz puanlar bitmiştir. Ligin sonu yaklaştıkça bütün takımlar can siper hane maç oynarken Konyaspor'un bu şekilde vurdum duymaz bir oyun oynaması kabul edilemez. Cumartesi günü oynanacak Hatayspor maçı ya var olmak ya da yok olmak maçı gibi gözükmekte. Çünkü zorlu bir fikstüre giriyoruz. Rakiplerimizle oynadığımız maçları geride bıraktık artık daha dişli rakiplerle oynayacağız.

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
İbrahim Yapıcı Arşivi
SON YAZILAR