İbrahim Çiçekçi

İbrahim Çiçekçi

Uğur İbrahim Altay-Hilmi Kulluk görüşmesi

Uğur İbrahim Altay-Hilmi Kulluk görüşmesi

Konyaspor’un hem performans hem maddi hem de psikolojik olarak ağır imtihan verdiği bir ortamda geçtiğimiz gün kritik bir görüşme gerçekleşti. Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, Konyaspor Başkanı Hilmi Kulluk’u makamında kabul etti.

Böylesine endişeli bir süreçte iki başkanın görüşmesi elbette ki herkeste merak uyandırdı.

***      ***      ***

Konya Büyükşehir Belediyesi her daim, Konyaspor için çok önemli bir güvence, tutunacak dal oldu.  Uğur İbrahim Altay göreve geldikten sonra da verilen destekler misliyle arttı.  2019 Ağustos ayında belediye iştirakleri Kafem ve Beysu ile 3 yıllık sponsorluk anlaşması imzalandı. Bu anlaşma takıma 15 milyon TL getirdi.

***      ***      ***

Bununla da kalmayan ve takımın hem madden hem manen daha kötü bir duruma düşmemesi için elinden geleni yapan Uğur İbrahim Altay yine dayanamadı ve tarihi bir jest için kolları sıvadı.

***      ***      ***

İki Başkanın son görüşmesinin ana konusu maddi olarak takımın rahatlatılması ve belediyenin tarihi katkısı ile alakalı..

***      ***      ***

Yakın bir zamanda Konyaspor, tarihinde ilk defa futbol gelirleri dışında kazanç sağlayabileceği bir mal varlığına kavuşacak. Sürece zarar vermeme adına detayları şimdilik yazmayacağım. Ama şunu söyleyebiliriz işlemler tamamlandıktan sonra, inşallah ligde de kalırsak yeni sezon için mali anlamdaki sorunlar büyük oranda çözülmüş olacak. Yönetiminde az da olsa elini taşın altına koyacağı ve satın alma içeren süreç, tamamen resmi prosedürlerle yürütülüyor. Kısa sürede tamamlanacak.

**        ***      ***

Uğur İbrahim Altay maddi desteğe paralel olarak bir manevi destek hazırlığı da içerisinde. Önümüzdeki günlerde Başkan Altay’ı Konyaspor formasıyla, taraftar arasında, ıslıklar çalarak izleyebiliriz. Nitekim Uğur beyin Konyaspor sevdasını herkes biliyor. Bu sevginin tüm mecralardan şehirle paylaşılması en azından taraftara da büyük bir moral verebilir.

***      ***      ***

Yönetimin yanlışlarını da yazsaydın” diye eleştiriler gelecektir bu yazının altına. Öncelikle şunu söyleyeyim; spor yazarı değilim. İş dünyası ve siyasi camiada edindiğimiz dostluklar ile bazı gelişmelerden haberdar olabiliyoruz.

***      ***      ***

Şu süreçte takıma yapılacak eleştirinin götürüsünün getirisinden fazla olduğuna olan inancımızla SESSİZ KALIYORUZ. Konyalı olarak, Konyasporlu olarak herkes gibi bizim de odaklandığımız nokta takımın ligde kalması. Hele lig bir bitsin süreç netleşsin ondan sonra vicdanımızı kenara bırakıp, realist cümleler kurarız.

 

 

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
İbrahim Çiçekçi Arşivi
SON YAZILAR