Süleyman Sayan

Süleyman Sayan

Yazıktır! Günahtır! Ayıptır!

Yazıktır! Günahtır! Ayıptır!

Yazımın amacı siyasi bir propaganda, iktidar ya da muhalefet değil lütfen siyasi yorumlar yapmayalım. Farklı siyasi partilere oy vermemiz demokrasi gereğince normal olanıdır. Ancak siyasi görüşümüz ne olursa olsun beraber yaşamaya mecburuz. Aslında kafamda bambaşka bir yazı yazmayı planlamıştım maç esnasında, iletişimde yaşadığımız problemler nedeniyle maç oynandığı sürelerde Hakkari Dağlıca’da yapılan kalleş saldırıda şehitlerimizin olduğunu, coşku içerisinde 3-0 kutlayarak evimize geldiğimizde öğrendik. Tamam spor yazarıyız; ama önce Türküz, önce vatan severiz.  Bu kalleş PKK ve yandaşı siyasi partinin ülkemizden temizlenmesi artık şart olmuştur. Konuya o kadar uzak olmama rağmen yollara döşenen patlayıcı ve mayınların belediye destekli yapıldığını görmeyecek kadar da kör değilim.

Ülkemizin yaşadığı zor günlerde bir kez daha gördük ki, bizim bizden başka dostumuz yok! İçeriden ve dışardan yaptığınız saldırılarla bizleri zayıflatabileceğinizi sanıyorsanız yanılıyorsunuz. Bin yıldır bu topraklarda yaşıyoruz daha anlayamadınız mı siz değil feriştahınız gelse bizi yıkamazsınız, yıkamayacaksınız.

Bazı sözde vatan severler var ya birde, her şeyden kendilerine pay çıkartan vatan severler, ben terörü lanetliyorum adam hükümet diyor, aramızdaki fark ne biliyor musunuz? Şehit verdiğimizde biz teröristleri, siz iktidarı lanetliyorsunuz. Çünkü safınız belli! Bunu yapmayın biraz empati kurun hiç mi yakınınız şehit olmadı, hiç mi o şehit veya gazi ana babaların yerine kendinizi koyamıyorsunuz.

20 yaşında hayalleri yıkılana mı? 9 ay karnında taşıyan anaya mı? Yoksa "VATAN SAĞOLSUN" diyerek ayakta duramayan babaya mı yanmalı şimdi. Yok yok hiçbirine değil! Çayımızı içerken oy hesapları yapmak vakti, klavye delikanlısı olmak vakti, caps vakti, bölücülük vakti şimdi, photoshoplar yapıp provoke etme vakti. Bu nasıl bir karakterdir ki şehitlerimiz üzerinden rant sağlamayı düşünüyorsunuz.

Yazıktır! Günahtır! Ayıptır!

 Sen kalleş PKK ve adı ne olursa olsun yandaşları bunlar son çırpınışlarınız, yok olmaya mahkumsunuz yok olacaksınız. Son PKK’lı ölene kadar bu temizlik bitmemeli.  Şehitlerimize Allah’tan rahmet, acılı yakınlarına baş sağlığı diler. Gazi olan yakınlarımıza acil şifalar diliyorum. Milli takımımız, bu önemli maçta aldığınız galibiyet için hepinizi yürekten tebrik ediyorum, kusura bakmayın büyük bir başarı da olsa bunca şehit ve gazi varken maç değerlendirmenin yanlış olduğunu düşünüyorum.

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
7 Yorum
Süleyman Sayan Arşivi
SON YAZILAR