İbrahim Yapıcı

İbrahim Yapıcı

Yürüyoruz hedefe…

Yürüyoruz hedefe…

Matematiksel olarak olmasa da çok büyük bir durum olmaz ise bu senenin şampiyonu belli. Aynı şekilde bana göre de ligden düşecek takımlarda belli. Bu sıralamaların değişeceğine pek ihtimal vermiyorum. Sadece belli olmayan ikinci olarak şampiyonlar ligine kim gidecek bir de uefa’ya kimler gidecek. Bundan gerisi artık hikâye gibi gözüküyor.

Ligin boyu da kısaldı artık. Hiç bir takımın maç kaybetme lüksü kalmadı. Bi bakıyorsunuz üçüncü sıraya düşmüşsünüz ertesi gün o vermiş olduğunuz ikinciliği geri alıyorsunuz. Artık lig böyle olmaya başladı orta sıralar için.

Temsilcimiz Pazar günü oynanan Göztepe maçına kadar kendi evinde rakibini hiç yenememişti. Bunu da başarmış olduk çok şükür. Soner Dikmen’in cezalı olduğu maçta İlhan hoca Oğulcan’a görev verdi. Gerçekten de Oğulcan formanın hakkını vermesini bildi. Bu kadro oynayan ya da oynamayan bütün oyuncularla iyi gidiyor umarım lig sonuna kadar hep böyle gider ve nazar değmez. Bu sezon takım iyi olunca bazı oyuncularımızın da değerleri artıyor. Bunlardan bir tanesi yedi yıldır Konya’da top oynayan Amir. Geldiği günden beri üstüne koyarak oynayan oyuncunun şu anki değeri gerçekten azımsanmayacak kadar yükseldi. Aynı şekilde Abdulkerim ve Z.Bytqi de hem fiyatlarını yükselttiler hem de takım için ne kadar önemli olduklarını gösterdiler.

Fakat hoca için en zor olanı ne diye soracak olursak oyuncuların hepsi oynamak ister. Bu uyumu iyi idare edebilmek gerekiyor. Oynatmadığın oyuncu ben neden oynamıyorum diye küsüyor. Bunu sadece Konyaspor’da değil bütün takımlarda görüyoruz. Bunun için bütün oyuncular değerlidir. Keşke her oyuncu oynayabilse lakin olmuyor. Şu son haftalarda gerçekten hocaya Allah kolaylık versin.

Rakibin ve bizim puana ihtiyacımız olan bu maçta Konyaspor maçı alarak emanetini Fenerbahçe’den geri almış oldu. Rakibin ise işi daha zor gibi gözüküyor. Artık süper lige yavaş yavaş veda etmeye başlıyor.

Fakat bu sezon Konyaspor ve basketbolda Beysu Konyaspor güzel işler yaparken bizi üzen diğer temsilcimiz 1922 Konyaspor oldu. Bana göre artık mucizelere kaldı lig de kalması. Alt yapıdan oyuncu çıkartırız diye gördüğümüz takım alt takımdan oyuncu çıkarmayı bırakın yapılan yanlış transferlerle 3.lige düştü diyebiliriz. Yazık oldu gerçekten böyle bir takımın alt lige düşmesi.

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
İbrahim Yapıcı Arşivi
SON YAZILAR