İbrahim Yapıcı

İbrahim Yapıcı

Zaman kısalıyor, transfer şart

Zaman kısalıyor, transfer şart

2019-2020 fikstürü çarşamba akşamı çekildi. Konyaspor adına fena olmayacak bir fikstür diyebilirim. Fakat federasyon neden akşam dokuzu bekledi ona da anlam veremiyorum. Saat dört ya da beşte çekilemez miydi bu fikstür? Neyi amaçladılar, insan ister istemez merak ediyor. Netice olarak fikstür çekildi ve artık geri sayım başladı. Ligin başlamasına da bir aydan az bir süre kaldı. Yayıncı kuruluşun ödeme zamanı gelip de bir türlü ödemeleri gerçekleştirmemesi kulüpleri baya bir zor duruma soktu diyebilirim. Süper lig kulüplerin maçlar başlamadan önce almak istediği ve aldığı futbolculara ön ödeme yapması gerekiyor. Fakat kulüplerin en büyük geliri olan yayın gelirinin bir türlü ödenmemesinden dolayı kulüpler zor durumda. Bu da kulüplerin transfer yapamamalarına neden oluyor. Bunlardan birisi de Konyaspor olduğunu düşünüyorum. Sadece iki transfer yaparak sessizliğe bürünen Konyaspor yönetiminin ligin başlamasına az bir süre kala bana göre kanat ve bir stoper alması gerekiyor. Tabii bu da bütçeyle alakalı. İleriki günlerde kulüpler ve yayıncı kuruluş arasındaki pürüzler umarım giderilir ve takımımızda istediği transferleri yapabilir. Yoksa bizim almayı düşündüğümüz oyuncular bir bir başka takımlara transfer olacak gibi gözüküyor.

Tekrar fikstüre gelecek olursak, sezonu Ankaragücü ile açacak olan Konyaspor’un evinde iyi bir başlangıç yapacağını düşünüyorum. İlk haftalarda büyük diye tabir edilen takımlarla da oynamak avantajdır. Bunun için ilk deplasman maçımız olan Galatasaray sınavını da başarıyla vereceğimize inanıyorum. İlk iki maçtan alınacak 4-6 puan Konyaspor’u bir anda hedef takımı haline getirir. Oyuncularımızın ve camianın havaya girmeyle de 5-6. haftalardan sonra bizi kimse tutamaz. Zira Kocaman’ın takımları genelde 6-7. haftalardan sonra açılır. İlk haftalardaki makul fikstür ile birlikte Konyaspor lige iyi bir başlangıç yapacaktır sonrasında da her hafta üzerine koyarak devam edecek ve efsane bir sezon olan 2016-2017 sezonunda olduğu gibi parlak zaferler gelecektir.

 

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
İbrahim Yapıcı Arşivi
SON YAZILAR