Ümit Altunbaş

Ümit Altunbaş

Toplumun ortak kullanım aracı olan asansörler neden bozuktur?

Toplumun ortak kullanım aracı olan asansörler neden bozuktur?

Allah’ın selamı, rahmeti, bereketi, lütfu ve ihsanı hepimizin üzerine olsun inşallah.

Toplumun ortak kullanım aracı olan asansörler neden bozuktur merak konusudur doğrusu...

Yaşlının,  engellinin,  hasta ve yürüme zorluğu çeken insanların kullanmaya en çok ihtiyaç duydukları asansörler neden bozuktur acaba sizce? Toplum olarak katılım gösterdiğimiz düğünler, düğün salonları, ortak yaşam alanları ve adını sayamadığımız daha birçok katılım göstermek zorunda olduğumuz alanlar her ne kadar katılım göstermek zorundayız destek de bazen pek de mümkün olmamaktadır.

Yaşlıların,  engellilerin, hasta ve yürüme zorluğu çekenlerin toplum olarak katılım göstermek zorunda olduğumuz ortak yaşam alanlarına katılım göstermeleri bir hayli zor görünüyor neden mi?

Bozuk olan asansörler sebebiyle ortak yaşam alanlarına katılım kısıtlanmaktadır. Buna çözüm olarak bir çare bulunmalıdır. Yaşlılar, engelliler, hasta ve yürüme zorluğu çekenler ortak yaşam alanlarında kısıtlanmamalı. Bozuk olan asansörlerin arızaları giderilmeli kullanıma hazır hale getirilmelidir. Yaşlılar, engelliler,  hasta ve yürüme zorluğu çekenler mağdur edilmemelidir. 

Sağlıklı ve duyarları insanların bu tür sorunlara çözüm üretmeleri gerekmektedir... Lütfen ve lütfen duyarları olalım.

Satırlarıma burada son noktayı koyuyorum.  Yaşlının, engellinin, hasta ve yürüme zorluğu çekenlerin bozuk asansörler sebebiyle mağdur edilmemesini temenni ediyorum.

Saygılarımı ve hürmetlerimi sunuyorum.

Tekrar görüşmek dileğiyle… Allah’a emanet olun...

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Ümit Altunbaş Arşivi
SON YAZILAR