Uğur Özteke

Uğur Özteke

Duyarlı Belediye Yöneticilerine Teşekkür ederiz

Duyarlı Belediye Yöneticilerine Teşekkür ederiz

Güzel bir haftanın ilk gününde insanlarımızı üzmeyecek bir konu ile yazımıza başlıyoruz.

Okurlarımız hatırlayacaklardır. Geçtiğimiz hafta içerisinde 11 Mart Çarşamba günü “Zafer’in göbeğindeki bu görüntü Konya’ya hiç yakışmadı” başlığı ile bir yazı yazmış ve

foto-1-039.jpg

Bunun gibi iki üzücü kareyi sizlerle paylaşmıştık.

Yazımızın yayınlandığı gün akşam saatlerinde hava karardıktan sonra bir okurumuz belediye ekiplerinin bu bölgede çalışma başlattığını söyleyerek bizi uyarıyordu.

Derken cumartesi günü de yine bir okurumuz

foto-2-042.jpgfoto-3-020.jpg

Bunlar gibi pek çok kareyi çekmiş ve bize göndermişti. Şimdi bu perdeleme Konya’nın güzel fotoğrafları ile süslendiği zaman şehrin trafiğe kapalı tek yürüme yolunun çirkinliği de gitmiş olmadı mı?

Bizi takip eden tüm okurlarımıza, yöneticilerimize, büyüklerimize, küçüklerimize ne acıdır ki önce kendimizi niyetimizi görevimizi anlatmaya çalışıyoruz.

Sözümüz meclisten dışarı. Bu şehrin insanları olarak inanın çok art niyetliyiz.

Mesela biz yerel bir gazeteci olarak belediye hizmetlerinde en başta Tahir Akyürek olmak üzere tüm Belediye Başkanları ile gazeteci-başkan ilişkisinin çok ötesinde dostuz. Ama diyelim ki bize bir gün siz okurlarımızdan bir şikayet geliyor. Ve ne üzücüdür ki biz tesadüfen o sabah o ilçeden sorumlu Başkan ile bire bir özel bir görüşme yapmış oluyoruz. Ama okurumuzun gönderdiği mantıklı şikayeti kimseyi kırıp dökmeden hakaret etmeden köşemize taşıyoruz.

Bu ne o dostluğu suiistimaldir, ne de karşılıksız menfaatsiz dostluk çerçevesi içerisinde ilişkide vatandaşın, okurun şikayetini göz ardı etmektir.

Özetle yazımızın yayınlandığı günün akşamında duyarlılık göstererek harekete geçen Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığı’nın en yetkili isminden en küçük birimindeki arkadaşlara kadar herkese hassasiyetlerinden dolayı huzurlarınızda teşekkür ederim

GÜNÜN OKKALI SÖZÜ

Dostlarımıza verebileceğimiz en güzel hediye sevgidir

NE ZAMAN ADAM OLURUZ?

Yağmurlu havalarda trafikte empati yapabildiğimiz zaman ADAM oluruz. 

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum
Uğur Özteke Arşivi
SON YAZILAR