İbrahim Yapıcı

İbrahim Yapıcı

Golden Önce Golden Sonra

Golden Önce Golden Sonra

 

 

Camia olarak hem Adana Demirspor hem de Konyaspor’ un bu sezon takımlarından beklentileri yüksek. Konyaspor oynadığı üç maçın üçünde de yenilmemesinden dolayı taraftar mutlu. Fakat rakibimiz Adana Demirspor lige takımımıza göre iyi transferler yapmasına rağmen sezona istediği gibi başlayamadı. Demek oluyor ki ismi duyulmuş oyuncu transfer etseniz de olmayınca olmuyor.

Adana Demirspor maçına kadar iki de iki yapıp maça çıkan temsilcimiz geçen haftaki kazanılan Başakşehir maçının ilk on birini bozmadı ve aynı kadro ile maça çıktı. İlk yarı kendi sahasından pek çıkmayan Konyaspor ne olduysa ikinci yarı golü kalesinde gördükten sonra uyandı. İlk yarı Adana Demirspor daha istekli gözükse de gol yollarında istediğini bulamayınca ilk yarı beraberlikle sonuçlandı.

İlk yarının ilk on dakikası ve ikinci yarının ilk on beş dakikası rakip takım daha iyi gözüküyordu. Bunun sonucunda da ilk golü Adana Demirspor Assombalonga’nın güzel bir kafa vuruşuyla takımını öne geçirdi. Takımın en iyilerinden gözüken Ahmet Çalık bana göre o golü attırmamalıydı. Neyse ki golden sonra Konyaspor kendi kimliğine dönmüş oldu. Beklediğimiz gol de dakikalar seksen üçü gösterdiğin de Abdulkerim’in vuruşuyla beraberliği yakalamış oldu. Golden sonra da net pozisyonlara giren temsilcimizin direkten dönen topları da oldu. Ama top kaleye girmeyince sahadan beraberlikle ayrılmış oldu.

Gerçekten teknik ekibimizi tebrik etmem gerekiyor. Neden diye sorulacak olursa golden sonra yedek kulübesine bakıldığında oyunu değiştirecek pek şansımız yok gibi gözükse de güzel bir sonuçla ayrıldık. Buraya bir parantez açmak gerekirse Erdon Daci yıllardır Konyaspor’da top oynamakta. Fakat bir insan hiç mi kendini geliştiremez hiç mi oynadığı oyuna katkı veremez. Aynı bal yapmayan arı misali girdikten sonra etkisiz olmaya devam etti.

Şimdi iki haftalık bir milli maç arası var. Yanlış bilmiyorsam gelecek hafta transfer sezonunun sonu geliyor. Önümüzde ki hafta gerekli görülen mevkilere transfer yapıldıktan sonra temsilcimiz transfer sezonunu kapatacak. Milli maç arası olmasından dolayı da adaptede umarım gelen oyuncular hemen uyum sağlarlar. Bunu da hep birlik te göreceğiz.

 

 

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
İbrahim Yapıcı Arşivi
SON YAZILAR