İbrahim Yapıcı

İbrahim Yapıcı

Nerden nereye geldi bu takım

Nerden nereye geldi bu takım

Yıllardır düşmemeye oynayan bir takım bir bakıyorsunuz bu sezon önemli işler yapıyor.

Ligin ilk yarısının bitiminde liderden sonra sıralamada ikinci sırada yer almaktadır. Sadece iki mağlubiyeti vardır. Bunlardan birisi Galatasaray diğeri ise son dakikalarda yenilen golle sahadan yenilgiyle ayrıldığımız Gaziantep maçıdır. Bu maçlardan da hatırlarsanız Galatasaray maçında başından sonuna kadar iyi oynayan takım Konyaspor’du.

Bu sezon bütün istatistikleri kendi adına alt üst eden bir takım mevcuttu sahada. Sezon başlamadan önce ufak ve küçük dokunuşlarla takviyelerini yapan temsilcimiz çoğu eski oyuncu grubuyla yeni sezona başladı. Takımda birlik ve beraberlik olunca daha bir başka oluyor takımlar. Unutmadan bu takımın buraya gelmesinde sadece oyuncu grubunu düşünemeyiz tabii ki. Yeni seçilen yönetim gerçekten bir başka çalışıyor. Futbol dahil tüm branşlarda ellerinden geleni yapıyor. Buradan bir daha sayın başkan Fatih beye ve arkadaşlarına teşekkür etmek gerekir.

Gelelim hocamıza Konyaspor için avantaj olarak gözüken İlhan hoca gerçekten bir işkolik insan. Devre arasına girdiğimiz bu süreçte bile takım için ne yapılabilir diye hala çalışmakta ve en büyük avantajımızın genç olması. Artık eski diye tabir edilen hocalar yeni sistemlere pek ayak uyduramıyor. Nasıl futbolda yeni kuşak diyorsak teknik direktör olarak da yeni ve genç hocaların yetişmesi gerekiyor.

Ligde nasıl iyi durumda gidiyorsak kupada da iyi durumda gidiyoruz. Çünkü Avrupa’ya gitmek istiyorsak bunun en kısa yolu Türkiye kupasıdır. Umarım sonuna kadar gider ve o kupayı bir daha şehrimize kazandırırız.

Unutmadan herkesi saydık lakin arka planda gözüken iki kişi var bu takım için bütün varını yoğunu veren. Birisi Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanımız Murat Kurum diğeri ise Büyükşehir Belediye Başkanımız Uğur İbrahim Altay’dır. Bu iki insan gerçekten Konya adına büyük bir şansdır. Bunun için bu insanların kıymetini bilmemiz gerekiyor.

Şurada yaklaşık bir haftaya kadar sezonun ikinci yarısı başlayacak. Ufak dokunuşlarla takviye illa ki gerekiyor. Bunun için de yönetime ve hocamıza güveniyoruz. Bizde stadda yerimizi alıp ligin ilk yarısında göstermediğimiz desteği ikinci devre gösteririz umarım.

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
İbrahim Yapıcı Arşivi
SON YAZILAR