Uğur Özteke

Uğur Özteke

Nişantaşı Caddesi'nde günlerdir bitirilemeyen kaldırım çalışmaları

Nişantaşı Caddesi'nde günlerdir bitirilemeyen kaldırım çalışmaları

Vatandaş bizden çok daha iyi görüyor dahası bizden çok daha isini biliyor. Önce “sade vatandaşın” bu hakkını teslim edelim.

Konya’da 10 kişiden 8 kişi AK Parti’ye oy verdi. Bu 10 kişiden 8 kişi Tahir Başkan ve ekibine oyunu attı. Bu oyun gerekçesi bahanesi ne olursa olsun AK Parti’ye de Tahir Başkan’a da helal olsun. Sevsen de sevmesen de, oyunu atsan da atmasan da demokrasinin güzelliği bu işte. Sandıktan çıkana saygı duymak zorundasın.

Farkında iseniz buna vurguyu son günlerde Başbakan Davutoğlu da üstüne basa basa yapmaya başladı. 

Buradan tekrar kendi köyümüze döndüğümüz zaman, yaşadıkları durumlardan şikayetçi olan okurlarımız ya da vatandaşlarımız konumlarını açıkça beyan ediyorlar. Ne var ki hayal kırıklığı içerisinde de adeta yardım istiyorlar.

Mesela Nişantaşı Caddesi Dr. Mehmet Hulusi Baykal Caddesi’nden gelen tepkiler gibi.

İzninizle önce mahalle sakinlerinden gelen bazı fotoğraf karelerine birlikte bakalım. 

1-042.jpg

2-036.jpg

3-027.jpg

Sonra da altına isimlerini ve sitelerinin ismini yazan okurların attığı maili birlikte okuyalım;

“Uğur abicim bizim mahalle Nişantaşı’nda Dr. Mehmet Hulusi Baykal Caddesi’nde kaldırım çalışması yapılmakta. Abicim kaldırım çalışması Bera Otel’in 30 metre gerisinde devam ederken Belediye çalışanları kullanmadıkları ve çalışma yapmadıkları halde Şefik Can Caddesi’nde 300 metreye yakın yeri gereksiz olarak işgal ederek hem trafiğe hem de cadde üzerinde zorunlu park yapmak isteyen araçları mağdur etmektedirler. Bu nasıl bir mantıktır? Ekipler çalışmaların yapılmayan alanları işgal etmekte ve vatandaşın kullanımına engellemektedirler. İş yaptığını göstermek mi istiyorlar? İşgal edilen yer Makro kapalı otoparkın ve Bera iş merkezinin karşı caddesi. Tamer, Makamil ve İkbal sokaklarının bağlantı caddesidir. Ne olur yeter artık. Bu çalışma yapılmayan ve adeta işgal edilen yere bir son versinler”

….

Bizde yetkililere bu sokak ve caddedeki ev ve iş yerleri sahipleri adına ricamızı iletiyoruz.

GÜNÜN OKKALI SÖZÜ

Işığın güneşten geldiği gibi ahlakta Yaradan’dan gelir.

NE ZAMAN ADAM OLURUZ?

Otogar kavşağında kavşağa ters yönden girip kendimizi uyanık sanmadığımız zaman ADAM oluruz 

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum
Uğur Özteke Arşivi
SON YAZILAR