İbrahim Yapıcı

İbrahim Yapıcı

Sessiz Veda

Sessiz Veda

Ligin son maçları da oynandı ve bitti. Kimin şampiyon olduğu bir hafta önceden belliydi. Bu hafta ise düşen iki takım belli olacaktı. Gerçi maçlar oynanmadan önce düşecek iki takım da aşağı yukarı belliydi. Ama maç oynanmadan düştü denilemezdi.

Türkiye liginde şampiyon olmuş koskoca Bursa takımı bile alt lige düştü. Ama benim üzüldüğüm Erzurumspor’du. Bir önceki hafta Fenerbahçe’yi yenebilselerdi bugün durum çok farklı olabilirdi ama olmadı. Umarım gelecek sezon 1. ligde şampiyon olup tekrar süper lige dönerler. Neyse biz Konya maçına gelelim. Federasyonunun akla zarar bir kararla ligin son haftası iftar vaktine maç vermesi taraftarı da takımı da etkiledi. Üstüne bir de cezalı olan seyirciler olunca üç yüz beş yüz kişiyle maç izlendi.

Son maç da bu şekilde geçti ve bitti. Ligden düşmüş bir Akhisar’la top oynuyoruz ama gel görelim Akhisar bizden daha iyi top oynadı. Hele o son dakikada atamadıkları top gol olsa sahadan yenik bile ayrılacaktık. İyi ki son anda Jevtovic yetişti de topu dışarı attı. Umarım gelecek sezon iyi bir takım kurarız sakatlanmanın ve kart cezalısının az olduğu bir takımımız olur.

Aykut Hocanın gelecek sezon için takıma neşter vuracağı az çok konuşmalarından belli. Kimin kalıp kimin gideceğini ileriki günlerde göreceğiz. Ligin bitimiyle kiralık olarak top oynayan oyuncuların da takıma dönmesiyle baya bir kıyım olacak gibi gözüküyor.

Sadece şunu belirtmeliyim Denizli’de iyi işler yapan Abdülkerim’in takımda kalmasını çok isterim. Fakat bunun kararını tabi ki hoca verecek. Son olarak Konyaspor’da bu sezon iyi işler çıkaran Ömer Ali‘nin ilk kez milli takıma davet edilmesi beni ve bütün Konyalıları çok sevindirmiştir. İnşallah milli takımda kalıcı olur ve daha yukarılara gelmesini dilerim. Şimdiden herkesin Ramazan Bayramı’nı tebrik ederim.

Sağlıcakla kalın.

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
İbrahim Yapıcı Arşivi
SON YAZILAR