Doç. Dr. Mustafa Topkafa

Doç. Dr. Mustafa Topkafa

ŞİMDİ KOŞULSUZ DESTEK ZAMANI

ŞİMDİ KOŞULSUZ DESTEK ZAMANI

Saygıdeğer okurlarım; Konyaspor ile ilgili köşe yazılarım artık Pusula Gazetesi`nde, bu sütunda sizlerle beraber olacak.  Bu kararı Pusula Gazetesi Spor Müdürü İsmet Çelik Kardeşimiz ile beraber aldık. Kendisine çok teşekkür ediyorum. Tarafsız olarak gördüklerimizi ve düşüncelerimizİ bu sütunda yazmaya gayret göstereceğiz.

Bilindiği üzere geçtiğimiz cumartesi günü evimizde oynadığımız Denizlispor maçından sonra pazar günü Aykut Kocaman ile yönetim kurulumuz bir araya geldiler ve alınan ortak karar ile yollar ayrıldı. 3. Aykut Kocaman döneminde başarıyı yakalayamadık ve takımımızın ligdeki mevcut durumu da maalesef çok ta iyi değil. Geriye dönüp yapılan yanlışları, hataları ve olumsuzlukları dile getirmenin şu an için pek yararı yok. Aksine yarayı oynadıkça daha da derinleştirip kapanmaz hale getirebilir. Hocamız takımımızın tarihine altın harfler yazılacak birçok başarının mimarı oldu ve bizlere de inanılmaz hatıralar bıraktı. Kendisine çok teşekkür ediyoruz. Özlem ve hasretle tekrar beraber olmanın umudunu kalbimizde büyüteceğiz.

Yaşanan bu ayrılık üzerine takımımız Bülent Korkmaz ile anlaştı. Bülent Hocanın teknik direktörlük geçmişini incelediğimizde en büyük başarısının Antalyasporù çalıştırdığı 2018-2019 sezonu olduğunu görüyoruz. Bülent Korkmaz Antalyaspor’un başındayken takımıyla çıktığı 52 resmi maçta 20 galibiyet, 10 beraberlik ve 22 mağlubiyet yaşadı.  Bu veriyi dikkate aldığımızda başarı yakalayabileceğimizi söyleyebiliriz.

Bülent Korkmaz Hoca ile anlaşmadan önce farklı hoca isimleri de gündeme geldi. Gündeme gelen hocaların birçoğunun kariyerinin Bülent Hoca kadar iyi olduğunu düşünüyorum. Bu nedenle de takımın başına kim geçerse geçsin mevcut durumumuzu göz önünde bulundurduğumuzda tam destek vermemiz gerektiğini düşünüyordum. Bu isim Bülent Korkmaz olunca bu düşüncem daha da perçinlendi açıkcası...

Evet önümüzde hayati öneme sahip 4 maç bizi bekliyor. Bu maçlar; Göztepe, Kayserispor, Kasımpaşa ve Malatyaspor maçları. Bu 4 maçtan en az 9 puan çıkarmamız gerekiyor. Aksi taktirde işler tekrar sarpa sarıp ruhsal çöküntüye uğrayabiliriz. Bu nedenle süreci en iyi şekilde atlatabilmemiz için takımımıza şartsız, koşulsuz destek vermek zorundayız.

Sonrasındaki Fenerbahçe, Gençlerbirliği, Sivasspor ve Beşiktaş maçlarından 4 puan, Rizespor, Gaziantep, Başakşehir, Trabzonspor ve Alanyaspor maçlarından da 5 puan alabilirsek toplamda 38 puan ile ligi iyi bir yerde bitirmek zor olmayacaktır.

Önümüzdeki Cumartesi günü Göztepe ile oynayacağımız maçta tüm taraftarlarımızı stada bekliyoruz. Lütfen maç sırasında her ne olursa olsun motivasyonu bozacak söz ve davranışlara tevessül etmeden takımımızı destekleyelim. Maçta 90 dk durmadan sürekli destek ile takımımızı motive edelim ve aylardır özlediğimiz galibiyeti hücrelerimize kadar hissedelim ve mutluluk ile evlerimize dönelim.

Çünkü zaman KOŞULSUZ DESTEK ZAMANI...

Saygı ve Selamlarımla...

 

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Doç. Dr. Mustafa Topkafa Arşivi
SON YAZILAR